Τέλος στο όνειρο για τον Ευσταθίου

Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Αυσταλιανό Όπεν Τζούνιορ (Grade A) ο Μενέλαος Ευσταθίου, καθώς ηττήθηκε από τον Γιουσάι Ολιέλ με 2-0 σετ (6-3 και 6-3).

Ο 18χρονος Κύπριος αντισφαιριστής προκρίθηκε στον προημιτελικό του πρωταθλήματος, σημειώνοντας την τρίτη διαδοχική του νίκη, επί αντιπάλων μάλιστα που βρίσκονται πολύ ψηλότερα από αυτόν στην παγκόσμια κατάταξη Junior, ωστόσο το εμπόδιο του Ισραηλινού τενίστα φάνηκε πολύ πιο ψηλό, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ο Μέλιος Ευσταθίου και ο Ελευθέριος Νέος επιστρέφουν στην Κύπρο για τις τελευταίες προπονήσεις εν όψει των αγώνων με την Τουρκία για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Davis Cup που θα διεξαχθούν στο Εθνικό Κέντρο Τένις στη Λευκωσία από 3-5 Φεβρουαρίου.

Σε ό,τι αφορά τους αγώνες με την Τουρκία, η αντίπαλος μας φτάνει στην Κύπρο με ό,τι καλύτερο διαθέτει, αφού της ομάδας θα ηγείται ο Μαρσέλ Ιλχάν, αντισφαιριστής ο οποίος έφτασε τα προηγούμενα χρόνια να βρίσκεται μέσα στους 100 στον κόσμο στην κατάταξη της ATP (σήμερα είναι Νο239).

Keywords
Τυχαία Θέματα