Μηδέν σε όλα!

Ο Πλατανιάς κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί ούτε τις ευκαιρίες ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα των τελευταίων λεπτών και, μοιραία, αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με τον ακίνδυνο Ηρακλή στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.

Η εικόνα του αγώνα

Ο Πλατανιάς παρατάχθηκε χωρίς τον ανέτοιμο Χουάν Μουνάφο, τον ασθενή Θανάση Τσουράκη, τον τραυματία Ζιλβάν, το συνήθη Άλκη Δημήτρη και τον Αζράκ Μαχαμάτ, ο οποίος "κόπηκε" την

τελευταία στιγμή.

Τέσσερις διαφοροποιήσεις συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό επεφύλασσε το αρχικό σχήμα του Ηρακλή, δεδομένου ότι ο Ντούσαν Περνίς προτιμήθηκε από τον Χουάντερσον για τα γκολπόστ.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κατέγραψε ποσοστό κατοχής 61%, αλλά ήταν ιδιαίτερα προβλέψιμη (επιτίθετο σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα από δεξιά), με συνέπεια να επιχειρήσει μόλις δύο τελικές και καμία αξιόλογη φάση.

Ο "γηραιός", από την πλευρά του, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο παρά τις φωνές του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ η μοναδική -υποψία- απειλής έγινε στο 2ο λεπτό με ένα πολύ μακρινό σουτ του Κοστίν Λάζαρ που απέκρουσε ο Κεβίν Ολιμπά.

Ο Παράσχος έριξε στη μάχη τον Κώστα Μενδρινό αντί του Φίλιπ Στανισάβλιεβιτς για να ενισχύσει, ο Παπαδόπουλος αντικατέστησε τον αρνητικό Καρλίτος με τον Γιώργο Σαραμαντά και όσο η βροχή δυνάμωνε, ο Πλατανιάς αύξανε την πίεσή του.

Η κρητική ομάδα ήταν κυρίαρχη στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε κλασική ευκαιρία στο 70' με τον... Δημήτρη Στάμου (λίγο έλειψε να βάλει αυτογκόλ) και τον Γκνιάτιτς, είχε δοκάρι στο 81' με τον Κουλιμπαλί, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει το πολυπόθητο γκολ απέναντι στον ακίνδυνο Ηρακλή.

Πλατανιάς (Παράσχος): Ολιμπά, Κουιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Ντίνας, Στανισάβλιεβιτς (46' Μενδρινός), Γιακουμάκης, Μιλούνοβιτς (66' Ράμος), Πάγκαλος (77' Ανγκούλο).

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Καρλίτος (54' Σαραμαντάς), Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (67' Μακρής), Λάζαρ, Κυριακίδης, Πασάς, Βέλλιος (75' Λουκίνας).

Keywords
Τυχαία Θέματα