Μία ώρα καθυστέρηση στο Άρσεναλ-Κολωνία

Οι υπεράριθμοι οπαδοί της Κολωνίας κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μπουν στο γήπεδο της Άρσεναλ και να δουν το ματς της πρεμιέρας του Europa League, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα κατά μία ώρα!

Είναι αριθμητικώς αδύνατο: Οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας έχουν κάνει «επιδρομή» στο Λονδίνο, καθώς περισσότεροι από 20000 φίλοι της Κολωνίας βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι τα διαθέσιμα εισιτήρια

για τους σημερινούς φιλοξενούμενους είναι μόλις 2.900, πράγμα που σημαίνει πως σχεδόν 18 χιλιάδες φίλαθλοι θα πρέπει να μείνουν εκτός σταδίου.

Όμως, οι Γερμανοί είναι αποφασισμένοι να μπουν μέσα με κάθε κόστος: πριν από λίγη ώρα επιχείρησαν να κάνουν «ντου», σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό και να σπάσουν τα τουρνικέ για να μπορέσουν να μπουν στο “Emirates”!

Αυτό, φυσικά, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χαμός έξω από το στάδιο, με τους αστυνομικούς να παλεύουν να τους απωθήσουν.

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από λίγο, το ματς θα καθυστερήσει ν' αρχίσει κατά μία ολόκληρη ώρα, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα