«Μια μέρα για την ΑΕΚ όλο περηφάνια» (ηχητικό)

Για την χθεσινή μέρα της ποδοσφαιρικής αλλά και της καλαθοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Κυριάκος Δημητρίου.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό.

Για την χθεσινή μέρα της ποδοσφαιρικής αλλά και της καλαθοσφαιρικής ομάδας: «Με βρίσκει περήφανο για την χθεσινή ημέρα της ΑΕΚ. Είναι απόλυτα πετυχημένη η πορεία της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ.

Θα το παλέψει κόντρα στους Γερμανούς και τους ευχαριστούμε που μας κάνουν περήφανους».

«Μας πρόσφερε μεγάλη χαρά. Δεν ήταν μόνο το 3-0 αλλά και το γεγονός πως συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση. Υπήρχαν στιγμές που κυριαρχήσαμε του αντιπάλου. Απομένει ο επαναληπτικός και πάμε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να σφραγίσουμε την πρόκριση»

«Οι βαθμοί χάθηκαν αλλά ποτέ δεν χάθηκε η πίστη στην ομάδα μας. Πάντα η ομάδα είχε σωστή αντίδραση άσχετα αν δεν έπαιρνε το αποτέλεσμα. Έδωσε τα πάντα για να τα καταφέρει. Δεν είχαμε λόγο να προβληματιζόμασταν από την απόδοση της ομάδας. μέσα από τις επιτυχίες κτίζεις δυναμική και αυτοπεποίθηση».

«Πάμε στο ΓΣΠ να παίξουμε κόντρα στην Ομόνοια έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη. Η ομάδα μας επέτρεψε να ονειρευτούμε και θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στην κορυφή».

«Όλα τα παιχνίδια παίζουν τον δικό τους ρόλο. Ξεκινήσαμε την σειρά των ντέρμπι αρκετά νωρίς. Είμαστε αναγκασμένοι να ανταποκριθούμε».

«Περιμένουμε από τον κόσμο να μας ακολουθήσει μαζικά στο ΓΣΠ».

Επιστρέφει ο Εγγλέζου και ο Λαμπάν. Εκτός ο Μαρτσίνιακ.

Keywords
Τυχαία Θέματα