Οπαδοί της Λίβερπουλ: «Μας βλέπετε σαν πελάτες»!

Οπαδοί της Λίβερπουλ: «Μας βλέπετε σαν πελάτες»!Εξοργισμένοι παραμένουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ από την αύξηση των τιμών των εισιτηρίων στο «Άνφιλντ» τη νέα σεζόν εξαπολύοντας ευθεία επίθεση στη διοίκηση του συλλόγου.

Η απόφαση της Λίβερπουλ για αύξηση τιμών στο «Άνφιλντ» από τη νέα σεζόν έχει προκαλέσει από χθες την έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Την

ώρα που στην Αγγλία οι αντιδράσεις για τις ανοδικές τάσεις που παρουσιάζουν οι τιμές των εισιτηρίων αυξάνονται από οπαδούς όλων των ομάδων, στη Λίβερπουλ δεν φαίνονται να πτοούνται.

Οι οπαδοί των «Ρεντς» στέκονται απέναντι σε αυτήν την απόφαση και με νέα ανακοίνωση στρέφουν τα βέλη τους προς τη διοίκηση του συλλόγου, τονίζοντας πως τους βλέπουν πλέον σαν πελάτες και όχι σαν οπαδούς, αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα τους πάρουν τα χρήματα!

«Μετατρέπετε τους οπαδούς σε πελάτες! Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα λυπηρό και αποτελεί μια χαμένη ευκαιρία για τη Λίβερπουλ να ηγηθεί μιας πιο δίκαιης προσέγγισης στις τιμές των εισιτηρίων. Μετά από προσπάθεια μηνών και διεξοδικών συζητήσεων προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα των οπαδών, η διοίκηση αποφάσισε να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων», ανέφερε ανακοίνωση μερίδας οπαδών των «Κόκκινων».

Keywords
Τυχαία Θέματα