Μια Nέα Οικία Στολίζει το Αναπτυξιακό Έργο Carolina Park

Η Φώτος Φωτιάδης Developments παρουσίασε σε εκλεκτούς προσκεκλημένους την καινούρια οικία που στολίζει το Αναπτυξιακό Έργο Carolina Park στη Λευκωσία.

Ένα διαφορετικό πρωινό οργάνωσε η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Developments, στους όμορφους χώρους της νέας οικίας στην περιοχή Carolina Park, με προσκεκλημένους αντιπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επαγγελματίες του κλάδου.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατοικία, από τα χέρια του έμπειρου αρχιτέκτονα Χάρη Φεραίου, η οποία

άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους τόσο για το αρχιτεκτονικό της σχέδιο αλλά και για τη λειτουργικότητά της.

H κατοικία έχει εμβαδό 525m2 καλυμμένων χώρων, με 3 υπνοδωμάτια, γραφείο, 6 μπάνια, δωμάτιο υπηρεσίας, μεγάλο χώρο ιδανικό για playroom, υποδαπέδια θέρμανση, κλιματισμό, καλυμμένο γκαράζ για 2 αυτοκίνητα, μεγάλες βεράντες και κήπο, σύστημα ασφάλειας και όλες τις ανέσεις για να καλύψει τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας. Οι ηλεκτρικές συσκευές που είναι εγκατεστημένες και έρχονται μαζί με το σπίτι είναι από την Scandia. Το artwork στον χώρο είναι δανεισμένο από την Alpha CK Art Gallery.

Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο κύριος Παύλος Φωτιάδης, μετέφερε τη σταθερή προσήλωση του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης στη δημιουργία έργων υψηλής αισθητικής, λειτουργικότητας και κατασκευαστικής τελειότητας και επανέλαβε την αποφασιστικότητα του Ομίλου για συνεχή βελτίωση του Carolina Park μέσω επενδύσεων που θα αναβαθμίσουν την καθημερινή ζωή των κάτοικων στην περιοχή. Στα άμεσα σχέδια της εταιρίας Φώτος Φωτιάδης Developments προς αυτή την κατεύθυνση είναι και η δημιουργία αριθμού καταστημάτων, στρατηγικά τοποθετημένων στη δυτική είσοδο του έργου, που θα προσφέρουν στους κατοίκους όσα χρειάζονται σε καθημερινή βάση. Ο κύριος Φωτιάδης έκλεισε τον χαιρετισμό του με την υπόσχεση «ότι παρά ότι βλέπουμε ότι το Carolina Park έχει καθιερωθεί σαν ίσως η πιο ελκυστική οικιστική περιοχή της Λευκωσίας, εντούτοις θα συνεχίσουμε να επενδύουμε και να αναβαθμίζουμε αυτή την όμορφη μικρή πόλη».

Ο κύριος Μιχάλης Ασιήκκαλης, διευθυντής κατασκευών της Φώτος Φωτιάδης Developments, τόνισε πως στο παρόν στάδιο γίνονται σχεδιασμοί ώστε να προσφερθεί στο κοινό μια διευρυμένη γκάμα κατοικιών στο Carolina Park, τόσο σχεδιαστικά όσο και σε θέμα κόστους.

Η οικία είναι ανοιχτή για το κοινό και για όποιον ενδιαφέρεται να την επισκεφθεί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22452000 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα