Μη χάσετε αυτό το Σάββατο μαζί με την εφημερίδα Σημερινή

‘’Η Μεγάλη εβδομάδα’’

Μία έκδοση με όλες τις λειτουργίες της Μεγάλης εβδομάδας από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Κυκλοφορεί σε πολύ βολικό μέγεθος και σε προνομιακή τιμή.

Ακόμα

Ρετρό Κόμικς που γράψανε τη δική τους ιστορία!

‘’Μπλεκ, Ειδική έκδοση Νο5, Σαρατόγκα’’

Το δημοφιλές κόμικ που κυκλοφόρησε σε συλλεκτική έκδοση, κυκλοφόρησε στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 1969, και αφορά την χαρακτηριστική φιγούρα

του ‘’ξανθού γίγαντα’’ ενός κυνηγού που διακρίθηκε στον αγώνα για την Αμερικάνικη Ανεξαρτησία από του Βρετανούς αποικιοκράτες κατά τα τέλη του 18ου αιώνα.

Μαζί

Κάθε βδομάδα μια ξεχωριστή ειδική έκδοση στο πακέτο της Σαββατιάτικης Σημερινής. Αυτή τη βδομάδα αποκτήστε το πρώτο τόμο του βιβλίου ‘’Οι θεραπευτές άγιοι της ορθοδοξίας’’.

Η επίκληση διαφόρων αγίων από το πλούσιο αγιολογικό πάνθεον είναι στοιχείο του θρησκευτικού μας πολιτισμού. Η επίκληση αυτή στοχεύει στη θεϊκή παρέμβαση, προκειμένου να επέλθει η θαυματουργή ίαση. Δηλαδή μια υπερβατική παρέμβαση, η οποία να επιφέρει ένα μη εξηγήσιμο από την επιστήμη αποτέλεσμα.Μοναδικό δραστικό συστατικό αυτών των θαυματουργών θεραπειών είναι η ένταση και η ελπίδα της θετικής προσδοκίας. Η πίστη.

Τέλος,

Επανακυκλοφορεί το βιβλίο μαγειρικής ‘’Κρητική κουζίνα Τεύχος Α’’ με 100 λαχταριστές αυθεντικές συνταγές για όλους τους λάτρεις της καλής κουζίνας.

Αυτό το Σάββατο 1 Απριλίου προαιρετικά μαζί με την εφημερίδα Σημερινή!

Keywords
Τυχαία Θέματα