«Μετά τον LeBron και τον Durant, ο Γιάννης»!

Ο προπονητής των Warriors Steve Kerr ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιάζει με τον Kevin Durant, με την απάντησή του, ωστόσο, να είναι ακόμη καλύτερη της ερώτησης που δέχθηκε!

O Steve Kerr έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα των Warriors με τους Kings (νίκη με 109-86 για τους Warriors), όταν η κουβέντα πήγε στο All Star Game,

όπου και θα είναι προπονητής της Δύσης.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι θα βρει απέναντί του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν πιστεύει πως ο Έλληνας guard/forward του θυμίζει καθόλου τον Kevin Durant, έστω και χωρίς το σουτ του σταρ των Warriors. Και η αλήθεια είναι ότι η απάντηση του τεχνικού των Warriors σίγουρα είναι ακόμη ένας λόγος για να «φουσκώνουμε» από περηφάνια ως Έλληνες:

«Νομίζω ότι μοιάζει πολύ στον KD λόγω του μάκρους του και της ικανότητάς του να κινείται στο γήπεδο τόσο καλά - κάθε μέρα είναι και καλύτερος. Όταν ο LeBron και ο KD μεγαλώσουν, ο Γιάννης είναι ο επόμενος στη σειρά για να γίνει ο καλύτερος παίκτης στη Λίγκα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Kerr, δείχνοντας πλέον πόσο ψηλά έχει μπει ο πήχης για τον Γιάννη!

Keywords
Τυχαία Θέματα