Μερκής: "Δεν λειτουργούν όλα πάντοτε με το συναίσθημα"

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα με αφορμή τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα μετά από 15 χρόνια

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μερκή:

«Είναι μια πολύ παράξενη ημέρα για μένα. Αποχωρώ από μια ομάδα την οποία υπηρέτησα για 15 χρόνια και έχει αφήσει το στίγμα της στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Πάλεψα πάρα πολύ σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να υπηρετήσω και να τιμήσω με τον καλύτερο τρόπο τον Απόλλωνα. Την ομάδα η οποία μου έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθώ και να ανδρωθώ ποδοσφαιρικά, και να κάνω τα πρώτα επαγγελματικά

μου βήματα. Στο ποδόσφαιρο όμως κάποια πράγματα δεν λειτουργούν πάντοτε με το συναίσθημα. Θεώρησα ότι τώρα θα έπρεπε για το καλό της καριέρας μου να αλλάξω περιβάλλον και παραστάσεις.

Κάποιες στιγμές αισθάνεσαι ότι πρέπει να πάρεις μια σημαντική απόφαση η οποία θα σου δώσει νέα κίνητρα και νέες προκλήσεις έτσι ώστε να βελτιωθείς ακόμη περισσότερο. Φεύγω από τον Απόλλωνα σαν φίλος και με τις καλύτερες των αναμνήσεων. Ευχαριστώ όλο το φίλαθλο κοινό της ομάδας το οποίο με στήριξε από την πρώτη στιγμή της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, με τα συναισθήματα να είναι αμφίδρομα. Ευχαριστώ επίσης τον πρόεδρο κ.Νίκο Κίρζη, όπως επίσης και όλες της διοικήσεις και τους συνεργάτες που έτυχε να συνεργαστώ όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το τεχνικό επιτελείο και τους συμποδοσφαιριστές μου, όπως και όλους τους προπονητές ακαδημιών που μου έδωσαν τα εχέγγυα τα οποία χρειαζόμουν για να προχωρήσω αγωνιστικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα