Μελισσανίδης: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας της ΑΕΚ, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας.

Στην κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, στα Σπάτα, έδωσε το «παρών» ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ,

τους στόχους της Ένωσης, αλλά και για το οικογενειακό κλίμα που θέλει να διατηρηθεί εντός της ομάδας.

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, με υγεία. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για όσα έχετε προσφέρει έως τώρα στην ομάδα. Την Κυριακή παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Οι στόχοι μας είναι μεγάλοι και κάθε χρόνο να ανεβάζουμε τον πήχη.

Αυτό που θέλουμε στο φετινό πρωτάθλημα είναι να βγούμε πρώτοι στα πλέι φο και να επιστρέψουμε και πάλι στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό που θέλω από εσάς είναι να είστε μια οικογένεια. Είμαι 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο και ξέρω καλά ότι δεν γίνεται να παίζουν 25 παίκτες, αλλά για εμένα ο καλύτερος επαγγελματίας είναι αυτός που δεν παίζει, αλλά συνεχίζει να προσπαθεί όλο και περισσότερο».

Τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές: «Καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι να επιβεβαιώσουμε τους υψηλούς στόχους που έχει πάντα η ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα