Christiansen και Χατζηγιαννακου για Νεα Σαλαμίνα (βιντεο)

20η στροφή στο πρωτάθλημα και η ΑΕΚ πάει στο γήπεδο "Αμμόχωστος" για να αντιμετωπίσει την Νέα Σαλαμίνα. Ο προπονητής της ομάδας Thomas Christiansen, καθώς και ο Βασίλης Χατζηγιαννακού έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής (Κυριακή 24/01, 18:00).

η ανακοίνωση:

Ο Δανός τεχνικός στάθηκε αρχικά στο γεγονός ότι η Νέα Σαλαμίνα ήταν η ομάδα που μας υποχρέωσε στην

πρώτη φετινή μας ήττα και είναι μία δύσκολη ομάδα να την κερδίσεις εδικά μέσα στην έδρα της. Όμως όπως πάντα εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η επάνοδος στις νίκες. Συμπλήρωσε ότι η συμπαράσταση του κόσμου είναι σημαντική σε κάθε παιχνίδι, πόσω μάλλον όταν η ομάδα προέρχεται από ήττα και κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικά το παρών του στο Αμμόχωστος και στάθηκε και στην σωστή στάση του κόσμου μας μετά το τέλος του προηγούμενου παιχνιδιού.

Από την μεριά του ο Κύπριος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία την αναμέτρηση και θα δώσουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στις νίκες, αναγνωρίζοντας ότι πόσο δύσκολο είναι το έργο μας. Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για το ζεστό χειροκρότημα μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΛ και τον κάλεσε να μας στηρίξει και να μας συμπαρασταθεί για να ωθήσει την ομάδα στην νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα