Μαρόκο τέλος για Ρονάλντο!

Μαρόκο τέλος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Φλορεντίο Πέρεθ φαίνεται πως του απαγόρευσε τα ταξίδια στην αφρικανική χώρα.

Αντίο Μαρακές, αντίο Καζαμπλάνκα. Θα πρέπει να περιμένει το καλοκαίρι πια ο Πορτογάλος για να πάρει το ιδωτικό τζετ και να πετάξει στο Μαρόκο για να συναντήσει την παρέα του και φυσικά τον πολύ καλό φίλο του, κικ μπόξερ Μπαντρ Χάρι. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ισπανία, ο πρόεδρος της Ρεάλ είχε συνάντηση με τον Ρονάλντο στην

οποία του ζήτησε να σταματήσει τα συχνά πήγαινε - έλα στην αφρικανική χώρα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πληροφορίες των ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες συνομίλησαν σε ιδιαίτερα έντονο ύφος με τον Πέρεθ να λέει στον παίκτη ότι κάνει κακό στην εικόνα της ομάδας το γεγονός ότι σε κάθε ρεπό πηγαίνει στο Μαρόκο για να διασκεδάσει και τον Πορτογάλο να απαντά ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, κατά τη γνώμη του, από τη στιγμή που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Υπάρχει, όμως, και κάτι ακόμα, πιο... τραβηγμένο. Ο Πέρεθ φέρεται να ζήτησε τη συνδρομή των μαροκινών αρχών, ώστε να ειδοποιηθεί αμέσως σε περίπτωση που ο Ρονάλντο πατήσει και πάλι το πόδι του εκεί πριν τελειώσει η σεζόν. Αν μπορούσε ο Πέρεθ να γυρίσει και υο λίαρ τζετ πίσω πριν μπει στον μαροκινό εναέριο χώρο, θα το έκανε και αυτό!

Η αλήθεια, πάντως, είναι ακόμα και αν δεν ισχύουν τα σενάρια περί απαγόρευσης, ότι τα πολύ συχνά ταξίδια του παίκτη στο Μαρόκο έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια και προβληματισμό στη διοίκηση της Ρεάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα