Μεγάλος διαγωνισμός για όλους τους αναγνώστες της Κύπρου

SUMMER 4 READING

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κάνουν δώρο στους αναγνώστες της Κύπρου τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Καλοκαίρι και βιβλία πάνε μαζί. Στις διακοπές έχει κανείς τον χρόνο για να απολαύσει το μπεστ σέλερ που έχει φέτος τόσο συζητηθεί, να διαβάσει κάποιο κλασικό αριστούργημα που του έχει ξεφύγει ή να ανακαλύψει έναν όχι και τόσο γνωστό συγγραφέα που θα γίνει ο επόμενος αγαπημένος του. Στην παραλία, σε κάποιο ηλιόλουστο μπαλκόνι, στο πλοίο ή στη δροσερή σκιά των δέντρων, ένα καλό βιβλίο ολοκληρώνει

άψογα το ειδυλλιακό σκηνικό.

Φέτος, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνουν έναν μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό για όλους τους αναγνώστες της Κύπρου, που τους δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν καλοκαιρινά βιβλία και ταξιδιωτικές επιταγές για τον αγαπημένο τους προορισμό! Όσοι αναγνώστες επιλέξουν να διαβάσουν φέτος το καλοκαίρι βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.summer4reading.gr που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού και να καταχωρίσουν στην ειδική φόρμα τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, e-mail, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας), τον κωδικό τον οποίο θα βρουν στα οπισθόφυλλα των βιβλίων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το κατάστημα από όπου πραγματοποίησαν την αγορά του βιβλίου. Κάθε βιβλίο έχει τον δικό του μοναδικό κωδικό, οπότε όσα περισσότερα αγοράσει ο αναγνώστης, τόσο αυξάνει τις πιθανότητές του να είναι ένας από τους νικητές, αφού πολλαπλασιάζει τις συμμετοχές του!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 17 Ιουλίου 2016. Μετά τη λήξη του, θα προκύψουν τρεις τυχεροί από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου 2016 στα γραφεία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), οι οποίοι θα κερδίσουν:
1. Ο μεγάλος τυχερός μία ταξιδιωτική επιταγή του τουριστικού γραφείου Cosmorama αξίας 600 €.
2. Ο δεύτερος τυχερός μία ταξιδιωτική επιταγή του τουριστικού γραφείου Cosmorama αξίας 400 €.
3. Ο τρίτος νικητής κερδίζει τρία βιβλία της επιλογής του από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους από το κατάστημα από το οποίο πραγματοποίησαν την αγορά τους, εφόσον έχουν μαζί τους το τυχερό βιβλίο (με τη συγκεκριμένη αυτοκόλλητη σήμανση) και με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Οι αναγνώστες μπορούν να μας ενημερώνουν για τις καλοκαιρινές αναγνωστικές τους επιλογές χρησιμοποιώντας το #metaixmiosummer, ενώ οι νικητές μπορούν να μας στείλουν φωτογραφίες από τις διακοπές τους ή τα βιβλία που κέρδισαν.
Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τους όρους του διαγωνισμού θα βρείτε στο www.summer4reading.gr.

Χορηγός: cosmorama

Keywords
Τυχαία Θέματα