Απόλλων: Βάζει μπρος

Βάζει μπρος, ευρισκόμενος σε καλό φεγγάρι, ο Απόλλωνας για τη νέα αγωνιστική περίοδο...

Η κατάκτηση του Κυπέλλου έδωσε την ευκαιρία στους παίχτες της Λεμεσιανής ομάδας να ξεκουραστούν αρκετά και σήμερα επιστρέφουν στη δουλειά με στόχο να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν τον Μάϊο, ανεβάζοντας και ακόμη πιο ψηλά τον πήχη. Από σήμερα θα αρχίσουν τα εργομετρικά τεστ, με την επίσημη πρώτη προπόνηση να

είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα (27 Ιουνίου).

Ο προγραμματισμός βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης του και δικαιολογημένα επικρατεί ένα συναίσθημα ευφορίας και ένα κλίμα αισιοδοξίας, ότι ο φετινός Απόλλωνας θα είναι ακόμη πιο ισχυρός και διεκδικητικός. Άλλωστε, ο στόχος –και δηλώνεται και επίσημα- θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και ασφαλώς η εξασφάλιση –αν είναι δυνατό- μιας θέσης στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ.

Το γεγονός ότι οι Κυπελλούχοι διατήρησαν σε μεγάλο βαθμό τον περσινό κορμό της ομάδας και α’ αυτόν προστέθηκαν ποιοτικοί παίχτες, με πρώτους και καλύτερους τους Μπεντόγια και Έντσον και υπάρχει πρόθεση για περαιτέρω ποιοτική ενίσχυση άμυνα (στόπερ και αριστερό μπακ) και επίθεση (σέντερ φορ και εξτρέμ), αποτελεί εχέγγυο για μια πορεία καλύτερη από την περσινή. Επιπλέον, ο Πέδρο Εμανουέλ γνωρίζει τώρα πολύ περισσότερα από το Κυπριακό πρωτάθλημα και με τις εμπειρίες της πρώτης χρονιάς στον πάγκο της λεμεσιανής ομάδας, ενδέχεται να δώσει το κάτι παραπάνω στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Άλλο σημαντικό στοιχείο αποτελεί και η πίστη του κόσμου του Απόλλωνα προς την ομάδα. Η μεμψιμοιρία και η αμφισβήτηση των τελευταίων χρόνων έχει μετατραπεί σε πίστη και στήριξη, τόσο προς την διοίκηση, όσο και προς την τεχνική ηγεσία, γεγονός που βοηθά την ομάδα να εκπληρώνει τους στόχους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα