Μεγάλο διπλό για την Ανόρθωση

Κέρδισε την Τεχνοοικία ΑΕΚ με 2-3 και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα
Η Ανόρθωσις αιφνιδίασε την ομάδα του Ούγγρου Χόλοσι και παίζοντας αψεγάδιαστα κατάφερε στο πρώτο σετ να ελέγξει πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και να κερδίσει μάλλον εύκολα με 18-25. Οι «κυανόλευκες» πήραν προβάδισμα με 0-1 και έβαλαν δύσκολα στην Τεχνοοικία ΑΕΚ.

Απάντησε η Τεχνοοικία ΑΕΚ
Εξαιρετικό βόλεϊ και από τις δυο ομάδες παίχθηκε

στο δεύτερο σετ. Οι «κιτρινοπράσινες» θέλησαν να κερδίσουν για να μπουν ξανά στον αγώνα και οι «κυανόλευκες» για να πάρουν ισχυρό προβάδισμα. Αναπόφευκτα το σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στα λάθη που κάνουν τη διαφορά. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ φάνηκε πιο ψύχραιμη και πήρε το κρίσιμο σετ με 25-23 ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Κυριάρχησε η «κυρία»
Η μορφή του αγώνα άλλαξε στο τρίτο σετ, αφού η Ανόρθωσις επανήλθε. Τα κορίτσια του Μπόσκοβιτς έπαιξαν το βόλεϊ που πρόσφεραν στους φιλάθλους στην αρχή του αγώνα και έδειξαν τις δυνατότητές τους. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ είχε προβλήματα στο παιχνίδι της. Το σετ ήταν μεν ανοικτό, αλλά η Ανόρθωσις ανώτερη στο σημείο αυτό του αγώνα κέρδισε με 19-25 και προηγήθηκε με 1-2, βάζοντας και άλλο άγχος στις Λαρνακείς.

Συναρπαστικό
Όλα τα λεφτά ήταν το τέταρτο αετ, αφού οι δυο ομάδες πάλεψαν με πείσμα μέχρι τον τελευταίο πόντο. Οι διαφορές εξανεμίζονταν σχεδόν αμέσως, ενώ τόσο οι γηπεδούχες όσο και οι φιλοξενούμενες προσπαθούσαν να πάρουν τον έλεγχο του σετ χωρίς αποτέλεσμα.

Μετά από ένα φοβερό σετ που κρίθηκε στους έξτρα πόντους, η Τεχνοοικία ΑΕΚ κατόρθωσε να το κερδίσει με 30-28 και να οδηγήσει τον αγώνα στο τάι - μπρέικ.

Στη ρουλέτα του τάι - μπρέικ οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη και το σασπένς συνεχίστηκε. Στα τελικά στάδια η Ανόρθωση είχε πιο σωστές επιλογές και κέρδισε με 11-15 και τον αγώνα με 2-3 σετ.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ - ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 2-3 ΣΕΤ: 18 -25, 25-23, 19-25, 30-28, 11-15
ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ (Λ. Χόλοσι): Χαραλάμπους, Ιωάννου, Ντουντνίκοβα, Στυλιανού, Σκοτ, Ντούγκαν. Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. -
Αλλαγές: Καρακώστα, Τσαγγαρίδου.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Α. Μπόσκοβιτς): Βούκοβιτς, Σταυρινίδου, Βασιλείου, Μπρατούνχινα, Παπαγεωργίου, Ε. Κολοκοτρώνη - Λίμπερο: Δαυίδ. - Αλλαγές: Κοντού, Οικονομίδου, Κ. Γιασουμή, Κωνσταντίνου.

Πρεμιέρα με νίκη για Α.Ο. Διόνυσο
Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Β' Κατηγορίας ο Α.Ο. Διόνυσος πέτυχε σημαντική νίκη, αφού κέρδισε μέσα στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου την ομάδα του Πανεπιστημίου με 0-3 σετ.

Η παφιακή ομάδα κέρδισε εύκολα μόνο το πρώτο σετ 07-25, αφού τα άλλα δυο σετ κρίθηκαν υπέρ του Διόνυσου στις λεπτομέρειες (σ.σ. 22-25 και 24-26)

Keywords
Τυχαία Θέματα