Έβαλαν στο στόχαστρο τα περίπτερα

ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ
Ένα άτομο σε σχέση με διαρρήξεις περιπτέρων στη Λευκωσία συνέλαβε η Αστυνομία, ενώ για την υπόθεση αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, πρόκειται για πρωτοφανή υπόθεση, καθώς οι δράστες φαίνεται να μετέβαιναν σε περίπτερα και αφού οι δυο εκ των τριών απασχολούσαν τον πωλητή, το τρίτο πρόσωπο τοποθετούσε κολλητικές ταινίες στους αισθητήρες «μάτια» του συναγερμού των περιπτέρων, με σκοπό να μη λειτουργήσει κατά τη

διάρκεια της διάρρηξης, την οποία διέπρατταν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στις 02/11/16 καταγγέλθηκε διάρρηξη περιπτέρου στον Στρόβολο, κατά την οποία κλάπηκαν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.300 ευρώ, ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 100 ευρώ και μεγάλη ποσότητα τσιγάρων συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

Επιπρόσθετα, στις 05/11/2016 διαπιστώθηκε ότι σε άλλα δύο περίπτερα, στην περιοχή Στροβόλου και Έγκωμης, οι αισθητήρες του συστήματος συναγερμού τους ήταν καλυμμένοι με ιδίου τύπου κολλητική ταινία και τα οποία προφανώς οι δράστες είχαν σκοπό να διαρρήξουν.

Στις 15/11/16, κατά τη διενέργεια τροχονομικού ελέγχου, εντοπίστηκε το εν λόγω άτομο και συνελήφθη. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, στις ίδιες υποθέσεις φέρεται να εμπλέκονται άλλα δυο πρόσωπα ρουμανικής καταγωγής, τα οποία αναζητούνται.

Keywords
Τυχαία Θέματα