Μεγάλη επιτυχία της Κύπρου σε Ολυμπιακό Τουρνουά Τάεκβοντο

Δύο κορυφαίες πρωταθλήτριες και ένας κορυφαίος πρωταθλητής σημείωσαν πολύ μεγάλες επιτυχίες στο Ολυμπιακό Τουρνουά Τάεκβοντο ( G1 ) που πραγματοποιήθηκε στην Αυστρία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Συγκεκριμένα η Κυριακή Κουττούκη κέρδισε χρυσό μετάλλιο και η Δέσποινα Πηλαβάκη αργυρό μετάλλιο. Αργυρό μετάλλιο κέρδισε και ο πρωταθλητής Γιάννης Πηλαβάκης.

Πολύ μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στο πιο πάνω δύσκολο Ολυμπιακό Τουρνουά πήραν μέρος

μόνο δύο αθλήτριες και ένας αθλητής από την Κύπρο, οι οποίοι σχολιάστηκαν με τα καλύτερα λόγια από τους ιθύνοντες της μεγάλης αυτής διοργάνωσης και ιδιαίτερα από τους ξένους προπονητές γιατί η μικρή Κύπρος αγωνίστηκε σε τρεις τελικούς.

Σημειώνουμε επίσης ότι οι πιο πάνω αγώνες εκτός της μεγάλης βαθμολογικής σημασίας που έχουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016, ήταν και μία πολύ δυνατή πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων του European Games “Baku 2015”, που θα πραγματοποιηθούν στο Αζερμπαϊτζάν από 16 – 19 Ιουνίου 2015. Στη φωτογραφία οι πρωταθλητές μας μετά τους αγώνες με τους προπονητές τους Νίκο Νικολάου ( αριστερά ) και Ανδρέα Πηλαβάκη ( δεξιά ).

Keywords
Τυχαία Θέματα