Μεγάλες επιδόσεις πέτυχε η GAP Vassilopoulos

Η επιτυχής ολοκλήρωση ενός Μαραθωνίου δεν περιποιεί τιμή μόνο για τους δρομείς, αλλά και για τις εταιρείες που καταφέρνουν να ολοκληρώσουν επιτυχώς και εγκαίρως την αποστολή σε έναν τόσο μακρύ και απαιτητικό αγώνα. Λαμβάνοντας μέρος στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, η GAP Vassilopoulos διακρίθηκε για την ακρίβεια, την αξιοπιστία και την ταχύτητά της, καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες logistics

και όχι μόνο, της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στην Κύπρο.

Φροντίζοντας μέσω των καταστημάτων GAP Akis Express την αποστολή των Race Packs σε δρομείς σε όλη την Κύπρο, η GAP Vassilopoulos κέρδισε το πρώτο στοίχημα, αρκετά πριν το Σαββατοκύριακο διεξαγωγής του αγώνα. Επίσης, φρόντισε την παράδοση των δεμάτων που έστειλαν οι διοργανωτές σε εξέχουσες προσωπικότητες και διασημότητες, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι ανθρώπους της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού.

«Είδαμε τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ ως μια πρόκληση, όπως ακριβώς βλέπει και ένας δρομέας έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες αντοχής στην Ευρώπη. Η επιτυχής ολοκλήρωση της αποστολής, μας γεμίζει ικανοποίηση και υπερηφάνεια» αναφέρει η κ. Στάλω Βασιλοπούλου, Υπεύθυνη Ανάπτυξης Εργασιών της GAP Vassilopoulos και προσθέτει: «Ήταν η δεύτερη χρονιά που συμβληθήκαμε ως Logistics Partner και Χρυσός Χορηγός και πιστεύουμε πως έχουν τεθεί οι βάσεις μιας μακρόχρονης συνεργασίας, με αμοιβαίο όφελος».

Καθοριστική συμβολή
Μεταφέροντας 15.000 μετάλλια αλλά και τον εξοπλισμό χρονομέτρησης από την Ελλάδα, η GAP Vassilopoulos έφερε σε πέρας μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Επιφορτίστηκε ακόμα με το καθήκον της μεταφοράς του ιματισμού 8.000 δρομέων του Primetel Εταιρικού Δρόμου 5χλμ, από το σημείο εκκίνησης στο Sponsor’s Village, ώστε οι δρομείς να μην χρειαστεί να γυρίσουν από τον τερματισμό στο σημείο εκκίνησης για να πάρουν τα προσωπικά τους πράγματα.

Μεταξύ 18-19 Μαρτίου τα αυτοκίνητα της GAP Vassilopoulos ανάλαβαν το δύσκολο έργο του εφοδιασμού των σημείων τροφοδοσίας με νερό, φρούτα και ηλεκτρολύτες, αλλά και τη μεταφορά εξοπλισμού σε διάφορα σημεία κατά μήκος της διαδρομής. Σημαντική ήταν η συμβολή και στον τομέα της ασφάλειας, αφού 15 φορτηγά της GAP Vassilopoulos επιστρατεύθηκαν για το κλείσιμο των δρόμων και τις δύο ημέρες, τοποθετούμενα παράλληλα με τον παραλιακό, σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου αντιτρομοκρατικού νόμου.

«Κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα των μεταφορών, δεν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία πως η GAP Vassilopoulos θα ανταποκρινόταν επιτυχώς στις απαιτήσεις μια τεράστιας διοργάνωσης δύο ημέρων και 15.000 δρομέων» σχολιάζει ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Εργασιών του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ κ. Ανδρέας Σπύρου.

H GAP Vassilopoulos συγκαταλέγεται σήμερα ανάμεσα στις 25 μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου, δραστηριοποιούμενη στον τομέα των υπηρεσιών. Διαθέτει ένα δίκτυο 3.000 σημείων εξυπηρέτησης και συνεργατών σε Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο και Ισραήλ, ενώ απασχολεί πέραν των 1.000 καταρτισμένων και έμπειρων εργαζομένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα