Με νίκη γοήτρου, γλύκανε τις πληγές της

Έδειξε αντίδραση σαν μεγάλη ομάδα που είναι η Ανόρθωση μετά το βαρύ κι ασήκωτο 6-0 από τον Απόλλωνα στο κύπελλο με τη νίκη 4-3 επί της Ομόνοιας το Σάββατο. Με την ψυχολογία στο ναδίρ και αποδεκατισμένη, κατάφερε να σηκώσει κεφάλι και να κερδίσει πρώτη φορά φέτος την Ομόνοια (μετρούσε μια ισοπαλία, δυο ήττες). Η νίκη ήλθε να γλυκάνει τις πληγές της «Κυρίας», αλλά σίγουρα δεν παραγράφει την ντροπιαστική ήττα που έθεσε νοκ-άουτ την ομάδα από το μοναδικό στόχο που είχε φέτος.

Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους του κάθε Ανορθωσιάτη

πως στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς παρουσιάστηκε σε τέτοια χάλια και χάλασε ό,τι έκτισε μέσα στο 2017. Είχε χειρότερη εμφάνιση στο σημαντικότερο παιχνίδι. Ο χρόνος όμως δεν γυρίζει πίσω για να διορθώσει κάτι και το μόνο που μένει είναι να παρθούν οι σωστές αποφάσεις από τη διοίκηση για τη στελέχωση της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.

Καταγράφεται βέβαια η αντίδραση της ομάδας, που έδειξε ότι δεν είναι για ήττες 6-0. Από την άλλη, το ματς με την Ομόνοια μπορεί να ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, υπήρχε όμως η πίεση για να αντιδράσει η ομάδα, έστω και με σοβαρές ελλείψεις, μετά τη συντριβή στο Τσίρειο.

Παρατηρήθηκαν πάλι σοβαρά αμυντικά λάθη, τα οποία δεν πρέπει να σκεπαστούν από το αποτέλεσμα και ασφαλώς καταδεικνύουν το πού πονάει περισσότερο η ομάδα τώρα, ενόψει των αλλαγών που θα γίνουν το καλοκαίρι.

Το άλλο θετικό από το Σαββατιάτικο παιχνίδι είναι η παρουσία Κύπριων παικτών, τόσο στο αρχικό σχήμα (Οικονομίδης, Νικολάου) όσο και σαν αλλαγές (Φ. Κυριάκου, Αριστοτέλους). Οι δυο πρώτοι είχαν καλή παρουσία και έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν, ενώ ο Κυριάκου βοήθησε, όταν μπήκε αλλαγή στο τέλος, να ανακοπεί η επιθετική δραστηριότητα της Ομόνοιας. Είχε μάλιστα συμμετοχή στη φάση που δόθηκε το πέναλτι.

Εν αναμονή των αποφάσεων της διοίκησης, η Ανόρθωση θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα την Τετάρτη στον επαναληπτικό του κυπέλλου. Δεν μένει παρά να κυνηγήσει νίκη γοήτρου, έχοντας αρκετές επιστροφές παικτών που δεν έπαιξαν το Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα