Με Δώνη φτιάχνει κλίμα και αποφεύγεται η… έκρηξη(;)

Ο Μπέιν επέστρεψε σπίτι του, ο Δώνης είναι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ και ο στόχος είναι ένας: Ανασύνταξη σε όλα τα επίπεδα, διόρθωση στις αγωνιστικές αδυναμίες και φυσικά αλλαγή του κλίματος στα αποδυτήρια, αλλά και στις τάξεις του κόσμου.

Η προσπάθεια για ανατροπή της ήττας από την Βιτορούλ θα γίνει μάλιστα με τον Ελλαδίτη τεχνικό στην ρεβάνς της Τετάρτης, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να καθοδηγήσει αυτός τους ποδοσφαιριστές. Ο χρόνος είναι λίγος αλλά η μεγάλη προσπάθεια θα γίνει.

Οι άνθρωποι της ομάδας προχώρησαν σε

μια γνώριμη επιλογή και θεωρούν πως έχει όλα τα φόντα για να διορθώσει ως ένα βαθμό άμεσα την κατάσταση.

Η έλευση του 47χρονου τεχνικού λειτουργεί ευεργετικά σε πρώτη φάση στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ βλέπει με θετική ματιά την επιστροφή του στην ομάδα. Ο Δώνης γνωρίζει καλά τα κατατόπια στον «Αρχάγγελο» όπως και αρκετούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Τους υπόλοιπους θα τους γνωρίσει στις λίγες προπονήσεις που θα προλάβει να κάνει μέχρι την Τετάρτη. Αύριο Σάββατο θα προπονήσει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές.

Βέβαια το ερωτηματικό για πως θα αντιδράσουν οι πρωταθλητές μας την ερχόμενη Τετάρτη παραμένει, ωστόσο σίγουρα με την απουσία του Μπέιν από το γήπεδο θα αποφευχθεί η μεγάλη έκρηξη από τους φιλάθλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα