Με δανεικό καπέλο από οπαδό έπαιξε ο Χαρτ (video)

A Fan throws a cap to Joe Hart to help him see in the sun #SHRWHU #Shrewsbury #Hart #FACup pic.twitter.com/yeBaE63mQe

— Robert Cretney Fitness (@PT_Kent_London) January 7, 2018

Ο Τζο Χαρτ δεν έβλεπε τίποτα, αφού τον εμπόδιζε ο ήλιος, μέχρι που ένας οπαδός τού πέταξε ένα καπέλο για να τον βοηθήσει. (VIDEO)



Την Κυριακή,

η Γουέστ Χαμ αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Σριούσμπερι, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα. Εκείνο βέβαια που θα θυμούνται αρκετοί από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ήταν το αστείο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Τζο Χαρτ.

Ο τερματοφύλακας της Γουέστ Χαμ δεν μπορούσε να δει τίποτα, αφού έπαιζε με κόντρα τον ήλιο.

Όλα αυτά, μέχρι που ένας οπαδός από την εξέδρα αποφάσισε να δώσει λύση στο πρόβλημά του. Έβγαλε λοιπόν το καπέλο του και του το πέταξε στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως ο Χαρτ έσπευσε να το φορέσει και μετά τον αγώνα τον ευχαρίστησε για αυτή τη βοήθειά του.

"Δεν είχα μαζί μου ένα καπέλο, έτσι κάποιος ευγενικός από την εξέδρα μού δάνεισε το δικό του. Θα έπρεπε να έχω μαζί μου καπέλο, γυαλιά ηλίου και όλα τα απαραίτητα, αφού πραγματικά δεν έβλεπα τίποτα. Οι φίλαθλοι κατάλαβαν ότι με εμπόδιζε ο ήλιος και αντιλήφθηκα ότι προσπαθούσαν να μου τραβήξουν την προσοχή. Ένας από αυτούς μού πέταξε ένα καπέλο και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό", είπε, μεταξύ άλλων, ο 30χρονος τερματοφύλακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα