Με αντίπαλο τη Δανία αρχίζει σήμερα η Εθνική μας

Με στόχο το αποτέλεσμα που θα ενισχύσει την προσπάθεια της πρόκρισης αρχίζει σήμερα η Εθνική μας τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal 2018.



Πρώτος μας αντίπαλος η αντίστοιχη ομάδα της Δανίας στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:30 με ελεύθερη είσοδο.

Η προετοιμασία της ομάδας μας μπήκε στην τελική της ευθεία χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και θα εμφανιστεί στην προκριματική φάση με σημαντικές αλλαγές σε σχέση

με προηγούμενες διοργανώσεις.

Οι διεθνείς μας, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι κληρώθηκαν σε δύσκολο όμιλο που όλα θα κριθούν ίσως στις λεπτομέρειες, με την απαραίτητη στήριξη του κόσμου φιλοδοξούν να πετύχουν το καλύτερο.

«Κάθε πρεμιέρα είναι σημαντική και θετικό αποτέλεσμα σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια. Αρχίζουμε την προσπάθεια μας με απαιτήσεις διάκρισης και με τη συμπαράσταση του κόσμου πιστεύω ότι θέλουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για επιτυχία.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα που προηγήθηκε η ομάδα δούλεψε σκληρά, υπάρχει μεγάλη θέληση για διάκριση και με πάθος θα κυνηγήσουμε τον απολογισμό που θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο διεθνής μας Κωνσταντίνος Κουλουμπρής.

Η Εθνική μας, εκτός από το σημερινό παιχνίδι, αύριο θα αντιμετωπίσει το Κόσσοβο και την ερχόμενη Πέμπτη τη Νορβηγία. Εισιτήριο πρόκρισης δίνει μόνο η πρώτη θέση του ομίλου μας.

Στη διάθεση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Άθου Στυλιανού για τους αγώνες της προκριματικής φάσης βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΛ: Άγγελος Περικλέους, Νικόλας Τσακανιάς, Νίκος Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Στεργιόπουλος
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, Χρίστος Κόκκινος
ΑΠΟΕΛ: Σάββας Ομήρου
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΡΑΡΑΤ: Αναστάσιος Σκαμπύλης, Βαρνάβας Κοντοδημήτρος, Γιάννης Ιωάννου, Κωνσταντίνος Ανδρέου, Μανώλης Μανώλη, Παναγιώτης Σκαρπάρης
ΕΛΠΙΔΑ Αστρομερίτη: Παρασκευάς Ψηλογένης

Keywords
Τυχαία Θέματα