Με άνεση στο +6 τα Λατσιά

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα δυσκολίες ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α.Σ. Λατσιά επικράτησε άνετα του Πανελληνίου με 29-13 και συνέχισε την αήττητη πορεία του προς τον τίτλο.

Οι γηπεδούχοι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν επέτρεψαν στην ομάδα της Λευκωσίας να αμφισβητήσει την ανωτερότητα τους παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα και το οποίο διατήρησαν σε διψήφιο αριθμό μέχρι το τέλος.

Στο πρώτο μέρος ο Α.Σ. Λατσιά κατάφερε να προηγηθεί με 14-4 και έκλεισε τον αγώνα με το

επιβλητικό 29-13.

Η Άντζελα Δημητρίγεβιτς με 11 τέρματα ήταν η κορυφαία της αναμέτρησης ενώ σημαντική ήταν η συνεισφορά των Σβελτίνοβα που πέτυχε 5 τέρματα, και Κωνσταντινίδου, Ιωάννου που σκόραραν από 4.

Σπουδαίο διπλό και βήμα για 3η θέση

Σπουδαίο διπλό πέτυχε το Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού που επικράτησε εκτός έδρας του Α.Ο. Αραδίππου με 21-16 και έκανε αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση της 3ης θέσης.

Η ομάδα της Λεμεσού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, έβγαλε πάθος, δύναμη στο παιχνίδι της και με όπλο την επίθεση της πήρε πανάξια το ροζ φύλλο αγώνα. Είχε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού το υπέρ της αποτέλεσμα και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να αμφισβητήσουν την ανωτερότητα της.

Από την άλλη η ομάδα της Αραδίππου προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ήταν μαχητική ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης Αγωνιστικής:

Α.Σ. Λατσιά – Πανελλήνιος Λευκωσίας 29-13

Α.Ο. Αραδίππου – Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού 16-21

Keywords
Τυχαία Θέματα