Με ΑΕΚ Αθηνών το φετινό Nicosia Futsal Cup

Με τη συμμετοχή της ομάδας φούτσαλ της ΑΕΚ Αθηνών θα διεξαχθεί το 3ο Nicosia Futsal Cup που φιλοξενείται στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία», 16-17 Σεπτεμβρίου. Το τουρνουά διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά και αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία για προπονητές και φουτσαλιστές να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, λίγες μέρες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν. Στη διοργάνωση μετέχουν ΑΕΚ Αθηνών, ΑΠΟΕΛ,

CRI ΑΕΛ και ΑΕΚ Λάρνακας. Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης θα γίνουν οι ημιτελικοί. Οι νικητές θα παίξουν μεταξύ τους στον τελικό της Κυριακής και οι χαμένοι στο μικρό τελικό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου
16:00 ΑΠΟΕΛΑΕΚ Λάρνακας
18:00 ΑΕΛΑΕΚ Αθηνών

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου
14:00 Μικρός Τελικός
16:00 Μεγάλος Τελικός

Και οι τέσσερις αγώνες θα μεταδοθούν διαδικτυακά από το alfasports.tv. Τα εισιτήρια κοστίζουν €5 για κάθε αγωνιστική ημέρα και θα πωλούνται από το Orange Shop και στις εισόδους του σταδίου. Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας Super Season του ΑΠΟΕΛ μπαίνουν δωρεάν.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι τα Superfoods, τα κλιματιστικά GREE, τα ελαστικά Hankook που εισάγει και διανέμει η Χρ. Καποδίστριας &Υιοί Λτδ, η Papa John’s Pizza και το Eurogym. Χορηγός φιλοξενίας είναι το Europa Plaza Hotel.

Ποιος ήταν ο Μανώλης Μπικάκης
Το Nicosia Futsal Cup διεξάγεται φέτος εις μνήμην του καταδρομέα - αλεξιπτωτιστή και μαχητή του 1974 Μανώλη Μπικάκη, ο οποίος κατά την τουρκική εισβολή, μόνος με ένα ΠΑΟ (Πυροβόλο Άνευ Οπισθοδρομήσεως) κατάφερε να αποτρέψει την προέλευση του τούρκικου στρατού προς τον Άγιο Δομέτιο. Ο Κρητικός ήρωας απεβίωσε το 1994 σε τροχαίο, ξεχασμένος από τους αρμόδιους, το ελληνικό και κυπριακό κράτος.

Υψηλού επιπέδου ομάδες
Υψηλού επιπέδου αγώνες αναμένεται να διεξαχθούν στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία», αφού και οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν έχουν δείξει σπουδαία δείγματα γραφής τα τελευταία χρόνια στο χώρο του φούτσαλ.

Η ΑΕΚ Αθηνών διατηρεί τμήμα φούτσαλ από το 2008. Η περσινή χρονιά ήταν καλύτερη στην ιστορία του τμήματος, αφού τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα και συμμετείχε στον τελικό κυπέλλου, όπου έχασε τον τίτλο στα πέναλτι.

Ο ΑΠΟΕΛ εδώ και πέντε χρόνια διατηρεί ομάδα φούτσαλ έχοντας ήδη τρία νταμπλ στο παλμαρέ του. Την περσινή σεζόν τερμάτισε τρίτος, χάνοντας από την Ανόρθωση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Η ομάδα φούτσαλ της ΑΕΛ ιδρύθηκε το 2009. Την περσινή χρονιά η ΑΕΛ κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το Κύπελλο Κύπρου, ενώ στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Η ΑΕΚ Λάρνακας τερμάτισε πέρσι στην Πέμπτη θέση του παγκύπριου πρωταθλήματος φούτσαλ.

Αποκαλυπτήρια
Το νέο ΑΠΟΕΛ που χτίζεται θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι των γαλαζοκίτρινων, αφού τα παιχνίδια του Nicosia Futsal Cup αποτελούν πρόβα τζενεράλε ενόψει της νέας σεζόν. Ο ΑΠΟΕΛ ενισχύθηκε με οκτώ αθλητές, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Βραζιλιάνοι Gena και Sorocaba, ενώ το τρίο των ξένων συμπληρώνει ο συμπατριώτης τους και αρχηγός της ομάδας Leo.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.apoel.com.cy και στον επίσημο λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ στο www.facebook.com/apoel.afc.official.

Keywords
Τυχαία Θέματα