Μαζική συμμετοχή και διακρίσεις για τη Δρό.Με.Α Racing

Ηχηρή ήταν η παρουσία του σωματείου Δρό.Με.Α Racing στους πρόσφατους Μαραθωνίους που διεξάχθηκαν σε Λεμεσό και Πάφο. Η ομάδα της Δρό.Με.Α Racing συμμετείχε με πέραν των 80 δρομέων στην Πάφο και πέραν των 140 δρομέων στη Λεμεσό, με τους δρομείς να αγωνίζονται σε όλους τους δρόμους και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.


Ο αντιπρόεδρος της Δρό.Με.Α Racing, κ. Στέλιος Ιωάννου, ανέφερε σχετικά: «Μάς χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός της αυξητικής τάσης των μελών μας, που συμμετέχουν μαζικά στις μεγάλες διοργανώσεις του τόπου μας, ενώ παράλληλα, αρκετοί δρομείς μας προετοιμάζονται να συμμετάσχουν

σε μεγάλους μαραθωνίους του εξωτερικού όπως Ρώμη, Παρίσι και Λονδίνο».

11ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού
Στον 11ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού – ΓΣΟ, πέραν από τη μαζική συμμετοχή του σωματείου, δρομείς της ομάδας πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις ως εξής: στον μαραθώνιο δρόμο, ο Πάβελ Μπορόντιν ήταν 3ος στον ανοικτό μαραθώνιο και 1ος στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα (για το ΓΣΠ) και ο Χαράλαμπος Ιωάννου 3ος στο Παγκύπριο (για τον ΓΣΟ). Στις γυναίκες, η Έλια Ιωάννου (και του ΓΣΠ) κατέλαβε τη 2η θέση στο παγκύπριο πρωτάθλημα στον πρώτο μαραθώνιο της καριέρας της. Στον μισό-μαραθώνιο, διακρίθηκαν στους άνδρες ο Κασσαχούν Τζεμπέλ (και του ΓΣΠ), ο οποίος κατετάγη 6ος, ενώ η Μαρία Σωτηρίου τερμάτισε στην 1η θέση ανάμεσα στις Κύπριες αθλήτριες. Στα 10 χλμ στους άνδρες, ο Τρύφωνας Δημητρίου ήταν 6ος, ενώ στις γυναίκες η Λυγία Δημάδα τερμάτισε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης. Σημαντικές διακρίσεις είχαμε και στον δρόμο 5 χλμ, με τους δρομείς του σωματείου να κερδίζουν στις γυναίκες με την Ελπίδα Χριστοδουλίδου (και του ΓΣΠ) και τον Μάριο Αποστολίδη στους άντρες (και του ΓΣΕ). Επίσης, η Ρία Μητροπούλου ήταν 6η στη γενική κατάταξη γυναικών των 5 χλμ.
Η παρουσία των παιδιών της Ακαδημίας της Δρό.Με.Α Racing απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα του κοινού, με όλα τα παιδιά να απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους. Η Δρό.Με.Α Racing εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας και ιδιαίτερα σε αυτά που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά. Οι αθλητές Αιμίλιο Νταμπούζοβ, Μαξ Χέντερσον και Μαρκ Ρέππενχαγκεν κατέλαβαν την πρώτη, τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα στην ηλικιακή κατηγορία 14-16 και η Άννα Αγγελική Ζαννέτου κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην ηλικιακή κατηγορία 10-13.
Ευχαριστίες εκφράζονται από το σωματείο σε όλους τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας που αγκάλιασαν την προσπάθεια του πρωταθλητή μαραθωνοδρόμου Χαράλαμπου Ιωάννου για την οικονομική στήριξη του Συνδέσμου «Ένα όνειρο μια ευχή».

19ος Logicom Cyprus Marathon
Πέραν από την επιτυχή παρουσία της Δρό.Με.Α Racing στη Λεμεσό, η ομάδα συμμετείχε με επιτυχία και στον 19ο Logicom Cyprus Marathon, σε όλες τις αγωνιστικές αποστάσεις, ενώ παράλληλα το σωματείο, σε συνεργασία με την οργανωτική αρχή του αγώνα, παρείχε στήριξη με δρομείς ‘pacers’, οι οποίοι και έδωσαν ρυθμό στους αθλητές του μισού-μαραθωνίου.
Η ιδιαίτερα αυξημένη για την εποχή θερμοκρασία δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τους δρομείς, ειδικά αυτούς που έλαβαν μέρος στον Μαραθώνιο δρόμο. Ωστόσο, το πείσμα και η θέληση για τερματισμό υπερίσχυσε της σωματικής και ψυχολογικής κούρασης. Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι 12 συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο τερμάτισαν τον αγώνα, με ταχύτερο τον Παύλο Συμεωνίδη, ο οποίος τερμάτισε 12ος γενικής κατάταξης και 2ος Κύπριος αθλητής με τον πολύ καλό χρόνο 2:58:24.

Στον Ημι-Μαραθώνιο, ο δρομέας του σωματείου IIinca Gelu-emil, τρέχοντας τον αγώνα ως μέρος της προετοιμασίας του, τερμάτισε 19ος γενικής κατάταξης, με χρόνο 1:28:53. Στον δρόμο 10 χλμ επικράτησε ιδιαίτερος ανταγωνισμός, με τους δρομείς του σωματείου Μάριο Αποστολίδη να τερματίζει τρίτος (33:12), χάνοντας στο νήμα τη δεύτερη θέση, και την Ελπίδα Χριστοδουλίδου να τερματίζει δεύτερη (40:34) στις γυναίκες. Τέλος, στον αγώνα των 5 χλμ η Γεωργία Θεοδοσίου τερμάτισε πρώτη στις γυναίκες με χρόνο 22:10.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει το σωματείο Δρό.Με.Α Racing στην εταιρεία Cablenet, Μεγά Χορηγό του σωματείου 2017 και στον διαχρονικό χορηγό Webarts.

Keywords
Τυχαία Θέματα