«Μαζεμένες ανακοινώσεις» (ηχητικό)

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται ανακοινώσεις από την ΑΕΛ, όπως τόνισε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Θεόδωρος Αντωνίου. Ακούστε τι είπε για τα διαρκείας.

«Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο στον προγραμματισμό. Μέχρι το τέλος του μήνα πιστεύω πως θα έχουμε και αρκετές ανακοινώσεις».

«Έχει γίνει πάρα πολύ δουλειά στον προγραμματισμό από τον προπονητή. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγματα γιατί θα γίνουν πολλές αλλαγές. Περιμένουμε πολλά συμβόλαια παικτών γιατί ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα».

«Κάναμε

προτάσεις και σε άλλους ποδοσφαιριστές του ρόστερ για μειωμένες απολαβές. Πρέπει να αντιληφθούν τις δυσκολίες της ομάδας».

«Μέχρι της 31 του Μήνα έχουμε επιπλέον έκπτωση στα διαρκείας μας. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δεν θέλω να πετάμε στα σύννεφα. Είμαστε σε καλό σημείο και θα πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά αυτή».

«Τα διαρκείας είναι υπόθεση όλων μας. Θα πρέπει να αντιληφθούμε πόσο σημαντικό είναι να αγοράζουμε κάρτες διαρκείας. Οι ομάδες της Λευκωσίας το έχουν περάσει στην συνείδηση του κόσμου τους. Εμείς ακόμη».

«Από 2 με 3 χιλιάδες θα μας αφήσει ικανοποιημένους άπαντές στην ΑΕΛ»

Keywords
Τυχαία Θέματα