Μαξίμου: Η Κωνσταντοπούλου φέρεται σαν δικτάτορας

Σκληρότατη επίθεση κατά της προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσαν κυβερνητικοί κύκλοι, με αφορμή τις τελευταίες κινήσεις της, υποστηρίζοντας ότι «η πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας, θεωρεί πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή».

Οι άνθρωποι του Μαξίμου συγχέουν τη μνημονιακή δικτατορία με τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, αναφέρει σε

ανακοίνωσή της, η «Λαϊκή Ενότητα», απαντώντας σε κύκλους της κυβέρνησης σχετικά με τη συνάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας, απαντώντας σε ερώτηση νωρίτερα για τις νέες δηλώσεις της προέδρου της Βουλής για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισαν:«ουδέν σχόλιον, διότι από χθες η Προεδρία της Δημοκρατίας δεν ασχολείται με την κ. Κωνσταντοπούλου».

Εξάλλου, το πρωί και έχοντας συναντηθεί στη Βουλή με τον αποχωρήσαντα, μαζί με άλλους 24 βουλευτές, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη, και συγκροτήσαντα νέο πολιτικό σχήμα με την ονομασία Λαϊκή Ενότητα, η κα. Κωνσταντοπούλου είχε δηλώσει ότι η κυβέρνηση παραιτήθηκε και προσφεύγει σε πρόωρες εκλογές «στα μουλωχτά», και «παραβιάζοντας τους θεσμούς».

«Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας, θεωρεί πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή», αναφέρει η ολιγόλογη ανακοίνωση που εξεδόθη από πρωθυπουργικούς κύκλους στο Μαξίμου.

Μέχρι στιγμής, αντίδραση από την κα. Κωνσταντοπούλου δεν έχει υπάρξει, «αλλά να την αναμένετε», δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα