«Μας κάνει να σκεφτόμαστε τι είναι πιο σημαντικό…»

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο Σάββας Πηλακούτας, ο οποίος εξέφρασε τη θλίψη του για τον χαμό του Χαμάντ Ντικουμάνα. «Μας κάνει να σκεφτόμαστε ποια είναι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά:

Για τον χαμό του Ντικουμάνα, που αγωνίστηκε και στην Ανόρθωση, είπε: «Είναι κρίμα σε τόσο νεαρή ηλικία να φεύγεις από τη ζωή. Σε ηλικία 39χρονών και χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Εκφράζουμε τη θλίψη

μας για τον χαμό του Ντικουμάνα. Ο πρόεδρος μας είχε μιλήσει πρόσφατα με τον Ντικουμάνα, έκανε και προπονήσεις στη Ρουάντα. Μας κάνει να σκεφτόμαστε ποια είναι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή…».

Για το παιγνίδι με τον Ερμή: «Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση. Ο Καρλίτος έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία. Είναι δύσκολο να προλάβει το παιγνίδι. Φυσιοθεραπεία έκανε και ο Σισέ. Υπάρχουν τρεις μέρες ακόμη και θα περιμένουμε να δούμε αν θα τον υπολογίζει ο Ρόνι Λέβι. Ο Ράγιος προπονείται κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή. Από αύριο θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και ο Σιβού».

Για τη συμμετοχή του Σιβού στο φιλικό με τη Νιγηρία: «Δείχνει την ποιότητα του ποδοσφαιριστή, αλλά σίγουρα το να αγωνίζεται σε τέτοιου είδους παιγνίδια βοηθά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αλλά και τον σύλλογο μας. Έδειχνε από πέρσι πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι. Από την στιγμή που είναι καλύτερη και η Ανόρθωση φέτος δείχνει περισσότερα πράγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα