Μαρτίνες, κεντρικός αμυντικός και ίσως τερματοφύλακας

Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Απόλλωνα.

Ειλημμένη είναι η απόφαση για απόκτηση επιτελικού μέσου, με το όνομα του Νίκολα Μαρτίνες τη δεδομένη στιγμή να φιγουράρει ψηλά στη σχετική λίστα.

Ο 29χρονος Αργεντινός δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, με τις πληροφορίες από την Ελλάδα να αναφέρουν ότι υπάρχει πρόθεση από την ομάδα του Πειραιά

να τον αφήσει ελεύθερο. Ακόμα και να μην γίνει κάτι τέτοιο, στον Απόλλωνα θέλουν να αποκτήσουν τον Μαρτίνες με την μορφή δανεισμού.

Ο Σοφρώνης Αυγουστή, μετά την πρόκριση της ομάδας του στον ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που ακολουθεί, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο, θέλει δύο ισάξιες επιλογές σε κάθε θέση. Δεδομένου του γεγονότος ότι ο Άλεξ Ντα Σίλβα τραβά μόνος του κουπί και θα χρειαστεί να πάρει «ανάσες» στη συνέχεια, η περίπτωση του Μαρτίνες φαντάζει να είναι η ιδανική.

Πέραν του επιτελικού, στον Απόλλωνα θέλουν να αποκτήσουν και νεαρό τερματοφύλακα που θα εγγραφεί στον κατάλογο Β και θα είναι κάτω των 22 ετών, με την προοπτική τα επόμενα χρόνια να πάρει τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Μάλιστα, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι έχει εντοπιστεί μια αρκετά καλή περίπτωση και είναι θέμα χρόνου να προκύψει η ανακοίνωση.

Παράλληλα τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για απόκτηση κεντρικού αμυντικού που θα πλαισιώνει τους Γιούστε, Ρομπέρζ και Αγγελή ώστε να υπάρχει άλλη μια ακόμα ιδανική επιλογή αν και εφόσον χρειαστεί για το κέντρο της άμυνας. Δημοσιεύματα κάνουν αναφέρουν πως ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει προκρίνει Ρουμάνο αμυντικό και αναμένονται πολύ σύντομα εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα