Μαραντίνης: Ήταν λάθος που παντρεύτηκα τη Σίσσυ Χρηστίδου

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του X-Factor, ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος σε ελληνική εκπομπή και παραδέχτηκε πως καλλιτεχνικά ήταν λάθος να παντρευτεί τη Σίσσυ Χρηστίδου, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

"Σε ένα επίπεδο καλλιτεχνικό, όντως αυτό ήταν λάθος. Αλλά δεν υπήρχε λάθος! Το αποτέλεσμα αποδεικνύει τελικά ότι όχι μόνο

δεν ήταν λάθος, αλλά ήταν πιο πολύ αυτό που είμαι εγώ. Ποτέ δεν πούλησα μια εικόνα του γκόμενου, ούτε του σέξι. Ήταν παρεΐστικο το γκρουπ. [...] Εγώ ήμουν λίγο γκομενάκι στα 30, αλλά γι' αυτό βρήκα και το γκομενάκι στα 30! Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα μου κάνει κακό. Ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου η μπάντα να πλασαριστεί από εκείνη τη δίοδο, πάντα το έβλεπα μουσικά. Οπότε αυτό πίστευα ότι δεν μας αφορά. Δεν θυμάμαι να παίζει ποτέ σαν σκέψη. Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος αισθάνομαι ακόμα καλύτερα".

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι θα ήθελε να γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά. "Είναι κάτι που το θέλουμε. Μετά το δεύτερο, ένα τρίτο συζητάμε. Δένει καλά η ομάδα. Στην αρχή ήθελα πολύ να κάνουμε κορίτσι, αλλά τώρα με τα αγόρια έχουμε γίνει γκέτο και έχουμε γίνει ομάδα. Είναι πολύ ωραία! Από την άλλη, τα κοριτσάκια βλέπω πως είναι ένας άλλος κόσμος. Νομίζω για τρίτο θα ήταν ωραίο να έρθει ένα κοριτσάκι. Θα είναι και μικρή με τα αγόρια να είναι λίγο πιο μεγάλα. Το βλέπω ωραία! Από την άλλη, κι αν έρθει αγοράκι, μια χαρά θα 'ναι. Θα εκτοπίσουμε τη Σίσσυ από το σπίτι, θα είμαστε τέσσερις άντρες".

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη στο I Love Style.

Keywords
Τυχαία Θέματα