ΑΠΟΕΛ: Αύριο τα σπουδαία

Ο Γιώργος Μερκής έσωσε την παρτίδα για τον ΑΠΟΕΛ , με το γκολ που πέτυχε στην τελευταία φάση του αγώνα. Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι ''γαλάζοκίτρινοι'' θα δέχονταν την ήττα , την υστάτη αποφεύχθηκε.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναφέρθηκε για βαθμό χρυσάφι και δεν ήταν υπερβολικός. Ο βαθμός ήρθε σαν θείο δώρο από τα πόδια ενός κεντρικού αμυντικού , την κατάλληλη στιγμή. Φυσικά πολλά θα κριθούν από τον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ

, με την Ομόνοια. Αν κερδίσει η ομάδα της Λάρνακας και μειώσει στο -4 τότε θα είναι πολύ διαφορετικά τα συναισθήματα. Αν όμως δεν κερδίσει τότε ο ΑΠΟΕΛ θα βγει κερδισμένος, ειδικά αν χάσει.

Ο ΑΠΟΕΛ υστέρησε με σύγκριση τις εμφανίσεις που πραγματοποιήσε το τελευταίο δίμηνο και φάνηκε σε μεγάλο βαθμό ότι οι απουσίες των Γιαννιώτα και Ντε Βινσέντι πως επηρέασαν. Κάποτε θα έρχονταν και οι απώλειες βαθμών και το ευτύχημα για τον ΑΠΟΕΛ είναι ότι δεν δέχθηκε την ήττα για δεύτερη φορά απο τον Απόλλωνα μέσα στο Γ.Σ.Π.

Πλέον ο στόχος είναι να αρχίσει ξανά το νικηφόρο σερί , μέχρι τέλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η προσοχή όμως τώρα είναι και πάλι στον Απόλλωνα στον θεσμό του Κυπέλλου. Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να παρουσιαστεί σίγουρα πολύ διαφορετικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα