Aπόλλων: Δεν το πιστεύουν

Δεν το πιστεύουν στον Απόλλωνα! Έφτασαν τόσο κοντά στην νίκη , όμως στην τελευταία φάση του αγώνα δέχθηκαν την ισοφάριση.

Όπως τόνισε και ο Φανούριος Κωνσταντίνου αυτή η ισοπαλία ήταν σαν ήττα για την ομάδα του και έχει απόλυτο δίκαιο. Χάθηκαν δυο πολύτιμοι βαθμοί και είχε αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί η Ανόρθωση που μείωσε στους δυο βαθμούς. Αν μάλιστα αύριο η Ομόνοια κερδίσει την ΑΕΚ , τότε η Λεμεσιανή ομάδα θα καθηλωθεί στην 4η θέση που θα είναι ότι χειρότερο.

Ο Απόλλων τα πήγε εξαιρετικά στο σημερινό αγώνα και

θα μπορούσε να έφτανε στην επίτευξη περισσότερων τερμάτων. Έφτιαξε ευκαιρίες , περιόρισε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ και όμως εκεί που όλοι ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη , την πάτησαν στο τέλος από των πρώην άσο της ομάδας τον Γιώργο Μερκή. Ήταν ψυχρολουσία για τους ''κυανόλευκους'' που καλούνται όμως να σηκώσουν το κεφάλι και να επικεντρώσουν την προσοχή στον αγώνα Κύπελλο με τον ΑΠΟΕΛ ξανά μέσα στο Γ.Σ.Π. Ο στόχος είναι για τρίτο παιχνίδι στην φετινή σεζόν να μην χάσει από τον ΑΠΟΕΛ και να πάρει προβάδισμα με μια νίκη ενόψει του επαναληπτικού στο Τσίρειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα