Μάγκλιτσα: «Όλα είναι λίγο περίεργα»


Ο Άντον Μάγκλιτσα μίλησε σε μέσα της πατρίδας του για την ζωή στην Κύπρο και την γρήγορη προσαρμογή του στον Απόλλωνα. Ο Κροάτης αναφέρθηκε στο ανάποδο οδήγημα τονίζοντας ότι όλα είναι λίγο περιέργα…

Αρχικά μίλησε για την γρήγορη προσαρμογή του:
«Δεν μου πήρε αρκετό χρόνο έτσι ώστε να προσαρμοστώ εδώ. Είναι καλά και γρήγορα αντιλήφθηκα πως θα είχα την ιδανική υποδοχή. Ο Μέζγκα με βοήθησε να βρω διαμέρισμα, αυτοκίνητο, να ανοίξω ένα τραπεζικό λογαριασμό και να πάρω αριθμό τηλεφώνου.

Ότι κι αν χρειαζόμαστε, το έχουμε. Ευχαριστώ την ηγεσία του συλλόγου για τη βοήθειά τους, αλλά και γιατί με πίστεψαν, ενώ με βοήθησαν και ψυχολογικά έτσι ώστε να έρθει γρήγορα το πρώτο μου γκολ».

Για το πρώτο του γκολ:
«Πρέπει να το παραδεχθώ πως είχα ανάγκη αυτό το γκολ, αλλά το καλύτερο είναι ότι ήρθε μετά από αρκετό καιρό».

Για την ζωή του στην Κύπρο:
«Είμαι ένα μήνα εδώ και μου αρέσει. Η πόλη είναι όμορφη και είναι ένα ωραίο μέρος για να ζεις. Αν παίξουμε στην Ευρώπη μαζί με την Χαϊντουκ δεν θα είναι καλό για εμάς. Θα στεναχωρηθώ, γιατί κάποιος θα πρέπει να αποκλειστεί. Σε μία συνάντηση με την ηγεσία του συλλόγου συμφωνήσαμε να συζητήσουμε το καλοκαίρι και να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Η Κύπρος είναι ένα ωραίο μέρος για να ζεις, το διαμέρισμά μου είναι 50 μέτρα από τη θάλασσα, ενώ η θερμοκρασία σπάνια πέφτει κάτω από τους 20 βαθμούς και σε ένα μήνα θα ξεκινήσει η περίοδος για κολύμπι. Το μόνο πρόβλημα είναι το καλοκαίρι, όταν η προπόνηση είναι στις 7 λόγω της υπερβολικής ζέστης. Τρώω κυρίως ψάρι που μου ταιριάζει, ενώ εδώ έχουν και αρκετό σολωμό. Το πρωτάθλημα είναι ενδιαφέρον και τα παιχνίδια διεξάγονται κυρίως σε τρεις πόλεις, Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό, με τη μεγαλύτερη απόσταση να είναι 50 λεπτά με το λεωφορείο. Όλα είναι τέλεια, εκτός από το ότι οδηγείς ανάποδα το αυτοκίνητό σου στο δρόμο. Πήρα ένα αυτόματο αυτοκίνητο, έτσι τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με τις ταχύτητες, Είναι καλό όταν οδηγώ ευθεία, αλλά ακόμα να συνηθίσω αυτή τη διαφορά. Όλα είναι λίγο περίεργα, έτσι χρειάζομαι λίγο χρόνο και να πηγαίνω σιγά όταν θέλω να πάω κάπου».

Για τον αριθμό 99:
"Επέλεξα το "99" για δύο λόγους. Το "9" το έχει άλλος ποδοσφαιριστής, έτσι πήρα το "99", τον αριθμό του φίλου μου Άντριγια Μπάλιτς. Φαίνεται να μου έχει φέρει τύχη κι ελπίζω να συνεχίσει να μου φέρνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα