Λύτρωση στο 92’ για Βέροια, 1-1 με ΠΑΣ

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα και με σκόρερ τον Ναζλίδη η Βέροια έσωσε το βαθμό απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για το τελικό 1-1 – Σκόρερ των φιλοξενούμενων ο Ακόστα

Εντυπωσιακό ήταν το παιχνίδι της πρεμιέρας όπου η Βέροια υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1, αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους με βάση την εξέλιξη του αγώνα και αφήνει πίκρα στην ομάδα του Γιάννη

Πετράκη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και αφού ξεπέρασαν το τρακ της πρεμιέρας, μετά το πρώτο 20λεπτο έβγαλαν αρκετές επιθέσεις έχοντας δοκάρι και ένα τέρμα.

Αυτό ήρθε στο 43’ όταν ο Τσάβεζ έκανε το δυνατό σουτ, για να απομακρύνει ο Καντιμοίρης και ο Ακόστα να πάρει το… ριμπάουντ για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα η Βέροια πίεσε αρκετά για να φτάσει στην ισοφάριση χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Γιουσούφ. Παρόλα αυτά, η λύτρωση ήρθε από αλλού.

Στο 92’ ο Ναζλίδης εκμεταλλεύτηκε την τραγική έξοδο του Βελλίδη και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για να δώσει έτσι το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα