Λεμεσός: Στο δικαστήριο τέσσερα άτομα για 20 κιλά κάνναβης

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγούνται το πρωί τέσσερα πρόσωπα μετά τον εντοπισμό 20 κιλών κάνναβης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση 32χρονο κάτοικο Λεμεσού, ύστερα από αξιολόγηση πληροφοριών για ενδεχόμενη διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Ο 32χρονος θεάθηκε να σταθμεύει το αυτοκίνητό του σε χώρο στάθμευσης καταστήματος στη Λεμεσό και να έχει συνομιλία με άλλο πρόσωπο ηλικίας 43 χρόνων. Αμέσως μετά αναχώρησαν με το αυτοκίνητο του 43χρονου και

μετέβησαν στην οικία 26χρονου. Ο 43χρονος θεάθηκε να εισέρχεται στην εν λόγω οικία και μετά την παρέλευση λίγων λεπτών να βγαίνει κρατώντας τρία χάρτινα κιβώτια τα οποία τοποθέτησε στο αυτοκίνητό του.

Οι ύποπτοι ανακόπηκαν από τα μέλη της ΥΚΑΝ και κατά τη διάρκεια της έρευνας, που ακολούθησε στο αυτοκίνητό τους, εντοπίστηκαν τα τρία χάρτινα κιβώτια. Το ένα, το οποίο κρατούσε στα χέρια του ο 43χρονος, περιείχε επτά συσκευασίες του ενός κιλού με κάνναβη.

Ο 43χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ ο 32χρονος και ο 26χρονος κλήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των δύο αυτών προσώπων, τα οποία επίσης συνελήφθησαν. Κατά την έρευνα στα άλλα δύο κιβώτια εντοπίστηκαν άλλες 13 συσκευασίες με κάνναβη του ενός κιλού η κάθε μία.

Συνελήφθη επίσης τέταρτο πρόσωπο, ηλικίας 30 χρόνων, το οποίο μετά από αξιολόγηση μαρτυριών φέρεται να ενέχεται στην υπόθεση.

Οι ύποπτοι θα οδηγηθούν το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα