Λάζαρος: «Πολύ σημαντική νίκη, σεμνά και ταπεινά»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού εξέφρασε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος ωστόσο κράτησε... χαμηλά τη μπάλα ενόψει της συνέχειας. «Αν η ΑΕΚ θέλει, υπογράφω σε 10''», είπε για το μέλλον του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λάζαρος

Χριστοδουλόπουλος στην κάμερα της Nova:

«Μια πολύ σημαντική νίκη, ένα ποδοσφαιρικό έπος για την ΑΕΚ. Μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ήταν ένα από τα καλύτερα ντέρμπι της 20ετίας γιατί δεν γίνεται να πετυχαίνεις την ανατροπή μέσα σε 30 λεπτά, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Αυτή τη στιγμή η ομάδα... δεν υπάρχει, η εμφάνιση της ΑΕΚ αυτή γενικά. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και θα πω ένα πράγμα για τη συνέχεια: σεμνά και ταπεινά για την Πέμπτη και την Κυριακή, είναι όλα σημαντικά για εμάς. Στο ημίχρονο είπαμε ότι θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και αν δεν το γυρίσουμε τουλάχιστον να μην χάσουμε. Βγάλαμε ψυχή, βγάλαμε ποιότητα και αυτά μας επέτρεψαν να πετύχουμε την ανατροπή. Πιστέψαμε ότι το ματς θα γυρίσει, ή τουλάχιστον ότι δεν θα χάσουμε».

Όσον αφορά στο μέλλον του, ανέφερε: «Υπάρχει μια οψιόν για +1 χρόνο και θα πω κάτι ωμά: αν η ΑΕΚ θέλει, το θέμα το δικό μου θα τελειώσει μέσα σε 10 δευτερόλεπτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα