Λακκοτρύπης: Αναμένεται ρεκόρ τουριστών φέτος στην Κύπρο

Η φετινή τουριστική σεζόν άρχισε ενθαρρυντικά είπε σήμερα ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου, στη Λευκωσία, ο κ. Λακκοτρύπης ερωτηθείς για το θέμα της αύξησης τουριστικού ρεύματος στην Κύπρο τους πρώτους τρεις μήνες του 2016, είπε ότι

«το στοίχημα είναι να καταπολεμήσουμε την εποχικότητα», σημειώνοντας ωστόσο ότι ακόμη είναι η αρχή της σεζόν και «πρέπει να αναμένουμε με σύνεση τις επιδόσεις τους καλοκαιρινούς μήνες για να εξαχθούν συμπεράσματα για το πώς θα κινηθεί η σεζόν, η οποία άρχισε ενθαρρυντικά».

Πρόσθεσε ότι «θέλω να πω κάτι προς όλους τους φορείς: αναμένεται να έχουμε πάρα πολύ κόσμο φέτος και θα πρέπει όλοι να συμπεριφερθούμε υπεύθυνα για να έχουν οι φιλοξενούμενοι μας τις καλύτερες εμπειρίες».

Σε ερώτηση για την περιορισμένης έκτασης δυνατότητα της Κύπρου σε κλίνες, είπε ότι «υπάρχει πολύ λίγο περιθώριο τους καλοκαιρινούς μήνες, για αυτό έχουμε επικεντρωθεί στους μήνες Οκτωβρίου – Νοεμβρίου, Μαρτίου – Απριλίου, για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας. Το καλοκαίρι δεν υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο περιθώριο για άλλες αυξήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα