Προσέγγισε Μουρίνιο η Παρί Σεν Ζερμέν!

Επαφή με τον Ζοσέ Μουρίνιο για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία το καλοκαίρι έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν.Τις τελευταίες εβδομάδες σενάρια που βγήκαν στο προσκήνιο ήθελαν την Παρί Σεν Ζερμέν να μπαίνει «σφήνα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Special One φέρεται να είναι το φαβορί για το τιμόνι των «Κόκκινων Διαβόλων», ωστόσο η είσοδος της Παρί στο «παιχνίδι» ίσως να αλλάξει τα δεδομένα.

Όπως αναφέρει

το Sky Sports, ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί φέρεται να προσέγγισε τον ατζέντη του Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντες για να διερευνήσει τις προθέσεις του Πορτογάλου τεχνικού.

Οι επαφές φαίνεται πως έγιναν αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του Champions League.

Ο αποκλεισμός αυτός έβαλε σε κίνδυνο το μέλλον του Λοράν Μπλαν στους Παριζιάνους, παρότι ο Γάλλος τεχνικός μόλις τον Φλεβάρη προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει αποφασισμένη να κερδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη «μάχη» της διεκδίκησης του Μουρίνιο, ο οποίος πάντως είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν και τις εξελίξεις που θα υπάρξουν όσον αφορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προτεραιότητα του Πορτογάλου τεχνικού είναι η παρουσία του από την επόμενη σεζόν στο «Όλντ Τράφορντ», ωστόσο αν η συμφωνία δεν επιτευχθεί, τότε ίσως να μην έλεγε «όχι» στην προοπτική της Παρί Σεν Ζερμέν.

Από την πλευρά του πάντως ο Αλ-Κελαϊφί βλέπει στο πρόσωπο του Μουρίνιο τον άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει την Παρί στην κατάκτηση του Champions League, έναν στόχο που δεν έχει καταφέρει να εκπληρώσει παρά τα εκατομμύρια που έχουν επενδυθεί στο Παρίσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα