Συμφώνησαν για το νέο συμβόλαιο Ρανιέρι και Λέστερ!

Με πλεονέκτημα πέντε βαθμών από την Τότεναμ, η Λέστερ προβάλει ως το φαβορί για τον τίτλο στην Αγγλία, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος της φετινής σεζόν στην πρέμιερ λιγκ. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι ο «αρχιτέκτονας» της φετινής ομάδας-έκπληξη στην Αγγλία και την οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Ιταλός τεχνικός είχε δηλώσει πως θέλει ν' ανανεώσει το συμβόλαιο του και η διοίκηση της αγγλικής ομάδας σπεύδει να ικανοποιήσει την επιθυμία του.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «SUN», η διοίκηση εξετάζει από τώρα να αναπροσαρμόσει

το συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα ετοιμάζει ένα νέο τριετές συμβόλαιο στον Ρανιέρι, ο οποίος θα δει τις αποδοχές του να διπλασιάζονται. Ο Ρανιέρι αμείβεται με δύο εκατ. ευρώ ετησίως και με το νέο συμβόλαιο, που θα υπογράψει έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα δει τις απολαβές του ν' αγγίζουν το ποσό των τεσσάρων εκατ. το χρόνο.

Στο μεταξύ η διοίκηση της Λέστερ κλείνει τη συζήτηση για την παραχώρηση του Τζέιμι Βάρντι. Ο διεθνής επιθετικός, που έχει πετύχει 22 γκολ αυτή την σεζόν στην πρέμιερ λιγκ, έχει προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά οι «αλεπούδες» θέλουν να τον κρατήσουν, καθώς έχει πρόσφατα ανανεώσει το συμβόλαιο του έως το καλοκαίρι του 2019. Ο 29χρονος φορ, ο οποίος ως το 2012 έπαιζε ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά στη Φλίτγουντ Τάουν, αποτελεί την επιτομή του θαύματος που έχει πετύχει φέτος ο Ρανιέρι, φτάνοντας να κληθεί και να παίξει στην εθνική Αγγλίας.

Keywords
Αναζητήσεις
συμβολαιορανιερι
Τυχαία Θέματα