Κ.Ζένιος: Δεν μπορούν να διορθώσουν 5 χρόνια σε 85 μέρες

Είναι καιρός να αντιληφθούν οι κυβερνώντες και ο κύριος Αναστασιάδης, ότι δεν μπορούν να διορθώσουν μέσα σε 85 μέρες όσα οι ίδιοι δημιούργησαν τα τελευταία 5 χρόνια, αναφέρει σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου Λιλλήκα Κωνσταντίνος Ζένιος.

"Ο λαός παρακολουθεί άναυδος τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και την κυβέρνησή του να επιδίδεται σε ένα ρεσιτάλ παλαιοκομματισμού τις τελευταίες ημέρες, με παροχές και υποσχέσεις άνευ προηγουμένου", επισημαίνει.

Η κυβέρνηση που ταυτίστηκε με το κούρεμα

και τη φτωχοποίηση του λαού μας, έρχεται να εξαγγείλει, παραμονές των εκλογών, χριστουγεννιάτικη παροχή 100 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους, αλλά και εξόφληση χρεών σε ποδοσφαιρικά σωματεία ύψους 20 εκατομμυρίων, συνεχίζει ο κ. Ζένιος.

Την ίδια ώρα, τάζει διαγραφή χρεών προς το τμήμα υδάτων σε κοινότητες και θυμάται φόρμουλες για τους κουρεμένους της Λαϊκής, οι οποίοι ήταν τα θύματα της δικής τους διακυβέρνησης, τονίζει με νόημα.

Είναι καιρός να αντιληφθούν οι κυβερνώντες και ο κύριος Αναστασιάδης, ότι δεν μπορούν να διορθώσουν μέσα σε 85 μέρες όσα οι ίδιοι δημιούργησαν τα τελευταία 5 χρόνια. Ο Νίκος Αναστασιάδης απλά επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για πολιτικό παλιάς κοπής, με αναχρονιστική πολιτική κουλτούρα και θα πρέπει να αντιληφθεί ότι ο λαός δεν εξαγοράζεται με εξαγγελίες της τελευταίας στιγμής. Η απάντηση στον παλαιοκομματισμό και στις τακτικές του παρελθόντος, θα δοθεί στις 28 του Γενάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα