Κυρίως αίθριος ο καιρός αλλά σταδιακά θα συννεφιάσει

Απόψε θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδικά αυξημένες μέσες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ, για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα παροδικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς, στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που δυνατό να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και στα δυτικά και τα βόρεια μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Παροδικά, στα νοτιοδυτικά, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και τα νότια, αλλά μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά από το μεσημέρι και μετά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσουν χιόνια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει γενικά μικρή πτώση, αλλά στα ορεινά θα σημειώσει πτώση.

Την Παρασκευή παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά θα πέσουν χιόνια, ενώ τη νύκτα αναμένονται χιόνια τοπικά και στα ημιορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Το Σάββατο περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά και αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά και τα ημιορεινά αναμένεται να πέσουν λίγα χιόνια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα