Τελικά η Μελάνια Τραμπ δεν έχει τα αισθήματα που νομίζαμε;

Έχουν περάσει πλέον τρεις μέρες από την ορκωμοσία του Donald Trump και, κανονικά, θα έπρεπε να την αφήσουμε πίσω μας και να ασχοληθούμε με πιο επίκαιρα πράγματα, όπως το γεγονός πως τη Δευτέρα ο Trump υπέγραψε μια εκτελεστική εντολή κατά των αμβλώσεων που θα έχει εκτεταμένες συνέπειες στην αναπαραγωγική υγεία των γυναικών παγκοσμίως. Και το έκανε περιτριγυρισμένος από ένα επιτελείο αντρών, καθώς αν δεν αποφασίσουν οι άντρες για το τι μπορούν να κάνουν οι γυναίκες με το σώμα τους, τότε ποιος;

Θα επιστρέψουμε

σε αυτή την είδηση και τις υπόλοιπες αξιοθαύμαστες δράσεις του Trump ως πρόεδρος, πλέον, των ΗΠΑ, πρώτα όμως θα κάνουμε ένα μικρό ταξίδι στον χρόνο και θα θυμηθούμε μια συγκεκριμένη στιγμή της ορκωμοσίας της Παρασκευής. Τη στιγμή όπου γίνεται πιο ξεκάθαρο από ποτέ το πόσο πολύ λατρεύει η Melania τον σύζυγό της.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το απόγευμα της Δευτέρας, βλέπουμε μια σκηνή από την ορκωμοσία, κατά την οποία ο Trump γυρίζει προς τη Melania και της λέει κάτι, ενώ αυτή χαμογελά πλατιά και γνέφει επιδοκιμαστικά το κεφάλι. Δευτερόλεπτα αργότερα, όταν ο Trump γυρίζει ξανά προς το κοινό, βλέπουμε το εξής ενδιαφέρον: τη Melania να μεταμορφώνεται από πρόσχαρη, γελαστή σύζυγος σε ένα τρομοκρατημένο άτομο που κοίταξε την άβυσσο και η άβυσσος το κοίταξε πίσω.

pic.twitter.com/IDrGPkJQSl

— Marv (@Marv_Vien) January 23, 2017

Γιατί πώς αλλιώς μπορεί να είναι μια γυναίκα όταν ο αγαπημένος της σύζυγος ορκίζεται πρόεδρος της μεγαλύτερης χώρας στον κόσμο;

Μπορεί, βέβαια, να σκεφτόταν πως πλέον θα τον βλέπει ελάχιστα, καθώς η ίδια δε θα μετακομίσει στον Λευκό Οίκο μαζί του μέχρι και, τουλάχιστον, τον Ιούνιο, όταν και ο γιος τους, Baron, θα ολοκληρώσει το σχολικό του εξάμηνο στη Νέα Υόρκη. Και μια τέτοια σκέψη προκαλεί θλίψη, όσο να πεις, ειδικά όταν είναι τόσο εμφανές πως ο σύζυγός σου είναι το φως των ματιών σου.

Φως, σκοτάδι, δεν θα τα χαλάσουμε στις λεπτομέρειες τώρα..

ΥΓ.: Ναι, γνωρίζουμε πως η έκφραση της Melania μπορεί να προέκυψε από κάτι άλλο που δεν βλέπουμε στο βίντεο, για παράδειγμα υπάρχει μια θεωρία που λέει πως ο Trump μάλωνε τον Baron εκείνη τη στιγμή, κάτι που δεν άρεσε στη σύζυγό του, γι' αυτό και πήρε το συγκεκριμένο ύφος. Πολλά μπορεί να έγιναν. Το μόνο σίγουρο, είναι πως όταν μια γυναίκα παίρνει ένα τέτοιο ύφος τρόμου/θλίψης/απέραντου κενού, κάτι βαθύτερο κρύβεται από πίσω.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα