Κυριάκου: Ξενόφερτες υποθέσεις θυμίζει η γκανγκστερική επίθεση στη Λεμεσό

Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών της γκανγκστερικής επίθεσης και ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Λεμεσό

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου ο οποίος μίλησε για τις έρευνες της Αστυνομίας.

Αρχικά ανέφερε ότι στη Λεμεσό είναι η πρώτη φορά που καταγράφηκε τέτοιας μορφής ληστεία. «Θυμίζει ξενόφερτες υποθέσεις», είπε.

Διαβάστε ακόμη: ΒΙΝΤΕΟ:

Εδώ έγινε η γκανγκστερική επίθεση και ληστεία στη Λεμεσό

Συμπλήρωσε ότι φαίνεται πως οι δράστες είναι αλλοδαποί όπως και ο ιδιοκτήτης του υποστατικού. «Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχουμε πάρει, μία ομάδα φίλων συγκεντρώθηκαν στο συγκεκριμένο υποστατικό. Ανέφεραν ότι ο σκοπός ήταν για να διασκεδάσουν, όμως φαίνεται ότι στο παρελθόν  έπαιζαν και χαρτιά».
Ο κ. Κυριάκου, ανέφερε ότι οι τέσσερις δράστες μίλησαν στους παρευρισκόμενους με ρωσική προφορά. «Για να πας στο συγκεκριμένο σημείο πρέπει να γνωρίζει ότι εκεί έχει υποστατικό».

Ερωτηθείς για το εντοπισμό μιας τσάντας με κλοπιμαία, ανέφερε ότι μέσα εντοπίστηκαν κλειδιά και τα κινητά τηλέφωνα των θαμώνων του υποστατικού. «Προφανώς τα πήρα για να μην μπορούν να τους ακολουθήσουν ούτε να μπορέσουν να καλέσουν βοήθεια. Όταν απομακρύνθηκαν τα πέταξαν επειδή δεν τα χρειάζονταν».

Ακόμη, ο κ. Κυριάκου ανέφερε ότι έχουν  ληφθεί αρκετές καταθέσεις από τους θαμώνες, όμως υπολείπονται και άλλες. «Λήφθηκαν περισσότερες από τις μισές καταθέσεις. Ήταν περίπου τριάντα άτομα και θα συνεχίσουμε σήμερα με τη λήψη καταθέσεων».

Επεσήμανε ότι από το σημείο έχει ληφθεί μεγάλος αριθμός τεκμηρίων. «Ευελπιστούμε ότι θα μας βοηθήσουν στον εντοπισμό και ταυτοποίηση των δραστών. Θα σταλούν σήμερα στα επιστημονικά εργαστήρια».

Διαβάστε ακόμη: Μπούκαραν σε ταβέρνα: Πυροβόλησαν, έδεσαν κόσμο, έκλεψαν και έφυγαν

Keywords
Τυχαία Θέματα