Ανδριάνα: «Να μάθει ο κόσμος.. ήταν ύπουλη χωρίς ίχνος σεβασμού, ειρωνευόταν»

Γραπτό μήνυμα στον Ανδρέα Δημητρόπουλο απέστειλε η Ανδριάνα Νικολάου, η μάνα του αδικοχαμένου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου.

Την ώρα που πλέον είμαστε σε αναμονή της έκβασης της τρίτης θανατικής ανάκρισης που διεξάγεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, η κ.Νικολάου δεν θέλησε να μιλήσει στον αέρα της εκπομπής Πρωτοσέλιδο, ζήτησε όμως να αναγνωστεί το μήνυμά της δημόσια.

Διαβάστε επίσης: Υπ.Θανάση: «Το σώμα νεκρού πάντα μιλάει αρκεί ο ιατροδικαστής να το ακούσει»

Αυτούσιο το μήνυμά της

«Μετά λύπης μου δεν θα μπορέσω να βγω να μιλήσω στον αέρα και σας παρακαλώ

πολύ όπως μεταδώσετε εσείς το μήνυμά μου για να μάθει τον λόγο που αρνήθηκε να καταθέσω στο Δικαστήριο, παρόλο που το ήθελα σθεναρά για την μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού μου.

Αν και ο Γενικός Εισαγγελέας έκανε δημόσια δήλωση ότι θα είναι δίπλα μας και είπε, «μακάρι να μπορούσα να πάρω τον χρόνο πίσω και η Νομική Υπηρεσία είναι στην ίδια πλευρά με την οικογένεια και στόχος της Πολιτείας είναι να βοηθήσει να φτάσουμε όλοι στην αλήθεια… δυστυχώς συνέβη το αντίθετο!
Και επειδή το αντίθετο έχει δημοσιευθεί από τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες στην αίθουσα του Δικαστηρίου και παρακολουθούσαν το τι γινόταν, θα ήθελα να το αναφέρω και γω.

Δεν χρειαζόταν ο κ.Γενικός να πάρει τον χρόνο πίσω. Απλά αν εννοούσε αυτό που είπε έπρεπε τουλάχιστον να ενημερώσει και τους υπαλλήλους του, ιδίως την απεσταλμένη του στο Δικαστήριο την κ.Ξενοφώντος, να παρουσιάζεται με καλύτερη σμπεριφορά και σεβασμό και όχι με τόση έχθρα και κακία απέναντί μας και να μας αντιμετωπίζει σαν να είμαστε εγκληματίες.

Διαβάστε επίσης: Εν μέσω εντάσεων η θανατική ανάκριση: «Αριστερόχειρας ο στραγγαλιστής Θανάση»

Πιστεύω ότι αξίζαμε καλύτερη συμπεριφορά και σεβασμό στο πρόσωπό μας σαν πονεμένη και βασανισμένη οικογένεια που είμαστε και όχι να μας προσβάλλει η κάθε Ξενοφώντος σαν κατηγορούμενους. Στη διαδικασία της θανατικής ανάκρισης ήταν απέναντί μας με μίσος και μένος και έκανε το παν και επέμενε να αποδείξει εκ του πονηρού ότι ο αείμνηστος Θανάσης δεν δολοφονήθηκε αλλά έπεσε από τη γέφυρα.

Ήταν ύπουλη, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και σεβασμού και μας ειρωνευόταν και μας πρόσβαλλε με τους δικηγόρους μας και τους δυο μοναδικούς μάρτυρες που είχαμε. Ούτε πως χάσαμε τόσο άδικα και αδόκητα το αγαπημένο μας παιδί στα καλά καθούμενα και παλεύουμε 19 ολόκληρα χρόνια μέσα στις συμπληγάδες της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς για να αποδείξουμε την αλήθεια και να το βγάλουμε από το στίγμα της αυτοχειρίας που το έθεσαν για να γλιτώσουν τους δολοφόνους και τους  επαγγελματίες των ναρκωτικών που έτυχε να δει εκεί που ήταν και του έκλεισαν το στόμα! 

Ζήτησα από το σεβαστό δικαστήριο να μού επιτρέψει να καταθέσω για να διευκρινίσω τα πάμπολα ψεύδη  και διαστρεβλώσεις που δήλωσαν οι  αστυνομικοί κατά την διάρκεια των ερευνών στα πορίσματα τους  με απώτερο σκοπό την παραποίηση των πραγματικών γεγονότων!

Δυστυχώς όμως…..  οι προσβλητικές  συμπεριφορές και η έχθρα που βίωσα στο δικαστήριο και η συνεχιζόμενη επίθεση εναντίον τής επιστήμονα, κυρίας Καραγιάννη, κατά την διάρκεια της αντεξέτασης της από την υπάλληλο της Νομικής Υπηρεσίας, κ. Ξενοφώντος……. αλλά και τις υποβολές που της έθετε για το επιστημονικό της έργο που διετέλεσε……  αναστατώθηκα τόσο πολύ που εξ αιτίας της αναγκάστηκα να αρνηθώ  να  καταθέσω για να μην παγιδευτώ και εγώ στο στόμα του λύκου και να φτάσω στο Αμήν!

Ευχαριστώ το σεβαστό δικαστήριο που μου έδωσε την ευκαιρία που τόσο σθεναρά ήθελα……. και  δυστυχώς  αρνήθηκα να το πράξω για τους λόγους που προανέφερα.

Από την πείρα που απέκτησα με αυτήν την τραγική υπόθεση, τα εμπόδια και οι τρικλοποδιές που συναντούσα τόσα χρόνια,  είναι φανερόν ότι, όλοι σχεδόν, εκτελούν διαταγές από κάπου αλλού  για να μην ξεκαθαρίσει η τραγική υπόθεση…….  αλλά, να μείνει στο σκοτάδι για να  παραμείνουν οι δολοφόνοι και οι εμπλεκόμενοι συνεργοί τους που το συγκάλυψαν, ελεύθεροι και ατιμώρητοι μέχρι σήμερα!

Θα ήθελα να επισημάνω και αυτό!

Από όσα διαβάζω, και ακούω στα κανάλια από κάποιους δικηγόρους και μη,  οι οποίοι, δεν αναφέρονται καθόλου στην εκταφή των οστών,  που ήταν και η αιτία της ολοκλήρωσης της 3ης  Θανατικής Ανάκρισης, διευκρινίζω ότι δεν μάς εκπροσωπούν, άρα δεν γνωρίζουν καλά την υπόθεση για να εκφράζονται!

Το φωνάζω 19 ολόκληρα χρόνια ότι……δεν μπορεί να βρεθεί άνθρωπος ανάσκελα νεκρός κάτω από 30 μέτρα ύψος γέφυρα, με το σώμα εξωτερικώς άθικτο και να μιλούν για πτώση!  Λυπάμαι πολύ, αλλά, και ο πιο άσχετος με μόνο ελάχιστη λογική, δεν θα το έλεγε αυτό!».

Γι’ αυτό, θα παρακαλούσα όπως  ΟΛΟΙ σεβαστούν την τη Δικαιοσύνη, να μην προκαταλαμβάνουν και να λένε ότι τους κατέβει και να αναμένουμε την απόφαση του Δικαστηρίου για να πειστούμε και μια φορά ότι τι; Να υπάρχει Δικαιοσύνη!

Keywords
Τυχαία Θέματα