Κυπριανού: "Οι προκλήσεις και ο διψήφιος αριθμός τερμάτων"

Ο Ανδρέας Κυπριανού από χθες ανήκει και επίσημα στο ρόστερ της Νέας Σαλαμίνας, είναι το τέταρτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρολεύκων" και ο ίδιος δηλώνει πανέτοιμος να επιστρέψει στη δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που τον άφησε για ένα 9μηνο εκτός. "Σκληρή δουλειά και αφοσίωση στην ομάδα", το μήνυμα που στέλνει προς τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας.

Οι δηλώσεις του στο Sigmalive:

"Ήταν μία συνεργασία που θέλαμε εδώ και λίγο καιρό. Ήμασταν κοντά να κλείσουμε για διάφορους λόγους δεν καρποφόρησαν όμως προηγουμένως οι συζητήσεις μας, νιώθω χαρούμενος που επιστρέφω στη Σαλαμίνα, μετά από μία δύσκολη χρόνια μετά τον τραυματισμό μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη μέλλουσα γυναίκα μου, τον μάνατζερ μου, την οικογένεια, την Αναγέννηση για τη μεγάλη βοήθεια που μου πρόσφερ και τον φυσιοθεραπευτή μου, αλλά και αρκετούς άλλους που ήταν στο πλευρό μου".

Για το αν θα τον επηρεάσει η μεγάλη αποχή: "Τους τελευταίους 9 μήνες που ήμουν εκτός στάθηκαν αρκετοί άνθρωποι στο πλευρό μου, δούλεψα αρκετά σκληρά. Ήταν μία όμορφη εμπειρία όσο παράξενο και να ακούγεται, το έζησα και αυτό...

"Μου αρέσουν πάντα οι προκλήσεις, θέλω να συνεχίσω από εκεί που έμεινα στη Β' κατηγορία και περιμένω από μένα διψήφιο αριθμό τερμάτων τη νέα περίοδο".

"Ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας πρέπει ν' αγκαλιάσει την προσπάθεια της ομάδας στη νέα περίοδο, θα δουλέψουμε σκληρά. Ο κόσμος της Σαλαμίνας είναι αρκετός τους καλώ να είναι πάντα στο γήπεδο και στο πλευρό μας, είμαι σίγουρος ότι μαζί τους και με το νέο προπονητή μπορούμε να φτάσουμε ψηλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα