Κιν.Οικολόγων:Καθοριστικό Παγκύπριο Συνέδριο για Προεδρικές

Έκτακτο Συνέδριο, υπό το σύνθημα "Ανανεωνόμαστε - Αλλάζουμε - Προχωράμε προς τις Προεδρικές Εκλογές" πραγματοποιεί το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία.

Το Παγκύπριο Συνέδριο θα λάβει αποφάσεις σχετικά με καταστατικές αλλαγές του Κινήματος, οι οποίες, όπως υποστηρίζει, θα φέρουν νέα εποχή για το Κίνημα και τη πολιτική ζωή στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου τα μέλη του θα συμμετάσχουν σε εσωτερική δημοσκόπηση

αναφορικά με τις προεδρικές εκλογές και πώς κρίνουν ότι πρέπει πολιτευτεί το Κίνημα. Οι επιλογές που θα έχουν ενώπιόν τους τα μέλη του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών, θα είναι:

Στήριξη υποψηφιότητας Νικόλα Παπαδόπουλου Στήριξη υποψηφιότητας Γιώργου Λιλλήκα Αυτόνομη κάθοδος του Κινήματος στις Προεδρικές ΕκλογέςΤο κίνημα να μην πάρει θέσει υπέρ οποιουδήποτε υποψηφίου

Το ερωτηματολόγιο θα έχει τη μορφή επιλογής σε κλίμακα από 1-10, έτσι ώστε να διαφανεί και η ένταση της επιλογής που θα έχουν τα μέλη. Οι συμμετέχοντες στην εσωτερική δημοσκόπηση θα πρέπει να απαντήσουν σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τα κριτήρια βάσει των οποίων θα κρίνουν και θα ψηφίσουν υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Σήμερα δεν θα πρέπει να αναμένονται αποτελέσματα ποσοστών από την εσωτερική δημοσκόπηση, καθώς οι κάλπες θα παραμείνουν ανοικτές και κατά την αυριανή ημέρα, στους κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία του Κινήματος, για όσα μέλη δεν μπορούν ή δεν προλάβουν να ψηφίσουν σήμερα κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, ωστόσο, αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το τοπίο, καθώς τα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν και να εκφράσουν δημόσια τις απόψεις τους, προς τα υπόλοιπα μέλη.

Ο Γιώργος Περδίκης στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν αναμένεται να υπάρξει τελική κατάληξη σε υποψήφιο πριν τη Διάσκεψη για την Κύπρο, ενώ ξεκαθάρισε ότι συμφωνεί με τις θέσεις Νικόλα Παπαδόπουλου στο Κυπριακό. Σε σχέση με την επιλογή υποψηφίου, ανέφερε ότι βασικό κριτήριο μεταξύ άλλων θα πρέπει να είναι η αξιοπιστία της προσωπικότητας που θα επιλεγεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα