Κυπριακό στα πέρατα του κόσμου - Στήριξη Τρινιντάντ Τομπάκο

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυβέρνηση του Τρινιντάντ και Τομπάγκο θα συνεχίσει να υποστηρίζει με συνέπεια τις προσπάθειες της κυπριακής Κυβέρνησης για εξεύρεση βιώσιμης και λειτουργικής λύσης στο Κυπριακό, έδωσε ο Πρόεδρος της χώρας Anthony Thomas Aquinas Carmona δεχόμενος στις 13 Δεκεμβρίου τα διαπιστευτήρια του νέου Ύπατου Αρμοστή της Κύπρου στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο, με έδρα τη Νέα Υόρκη, Βασίλη Φιλίππου.

Σύμφωνα με σημερινή επίσημη ανακοίνωση,

ο Πρόεδρος του Τρινιντάντ και Τομπάγκο τόνισε ότι παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις που διαγράφονται μέσα από τις συνεχιζόμενες συνομιλίες, εκφράζοντας την ευχή ότι αυτές θα στεφθούν με επιτυχία.

Δείτε εδώ: ΠτΔ: Με στρατούς και εγγυήσεις δεν υπάρχει λύση

Ο Πρόεδρος Carmona ευχαρίστησε επίσης την κυπριακή Κυβέρνηση για την παροχή αριθμού υποτροφιών στην Κυβέρνηση της Δημοκρατίας του Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Επιδίδοντας τα διαπιστευτήριά του ο Ύπατος Αρμοστής, διαβίβασε στον Πρόεδρο Carmona τους θερμούς χαιρετισμούς και την εκτίμηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, καθώς και τις ευχές του για πρόοδο και ευημερία του λαού. Είχε επίσης την ευκαιρία να τον ενημερώσει για το Κυπριακό και για τις συνεχιζόμενες συνομιλίες, ενώ δεσμεύθηκε πως θα εργαστεί για την ενδυνάμωση και εδραίωση των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, ιδιαίτερα στους τομείς του τουρισμού, της εκπαίδευσης και της ναυτιλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα