Κρίστιανσεν: «Τώρα η πίεση είναι σε εμάς»

Ο Τόμας Κρίστιανσεν μίλησε στην bold.dk για την Ευρωπαϊκή πορεία του ΑΠΟΕΛ και το Κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Δανός δήλωσε απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο στη συνέχεια η ομάδα του όπως τόνισε έκανε μια εξαιρετική σεζόν. Ο Κρίστιανσεν είπε επίσης ότι η ομάδα του βρίσκεται στην κορυφή και η πίεση είναι στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
-Είμαι

προφανώς απογοητευμένος από τον αγώνα με την Κοπεγχάγη, αφού ήμασταν μπροστά με 1-0 μέχρι το 85’, αλλά θέλω να πω ότι η Κοπεγχάγη ήταν καλύτερη από εμάς. Δεν ήταν καλή η κλήρωση για εμάς απέναντι στην Ρόζενμποργκ και την Κοπεγχάγη, αφού ήταν το φαβορί για την πρόκριση. Θέλαμε να περάσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν τα καταφέραμε.

-Περάσαμε στο Γιουρόπα Λιγκ και είχαμε καλή πορεία. Έχουμε κερδίσει 4 από τα 6 παιχνίδια και περάσαμε πρώτοι στον όμιλο. Έτσι είχαμε μια καλή Ευρωπαϊκή πορεία. Έχουμε κερδίσει τον Ολυμπιακό στην Αθήνα και στο ΓΣΠ και αυτό σήμαινε κάτι πολύ μεγάλο για μια Κυπριακή ομάδα. Ήταν κάτι πολύ μεγάλο και για τους οπαδούς μας.

-Είναι μια από τις καλύτερες σεζόν για τον ΑΠΟΕΛ. Την περασμένη σεζόν ήταν 7 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ, αλλά τώρα είμαστε μπροστά και έχουμε μεγάλη πρόοδο. Δεν ήμασταν στην κορυφή στην αρχή του πρωταθλήματος, αλλά τώρα η πίεση είναι σε εμάς

Keywords
Τυχαία Θέματα