Η φρίκη 19χρονης στα χέρια Αγγλοκύπριου σατανιστή

Συγκλονισμό προκάλεσε η είδηση για την φρίκη που πέρασε στα χέρια σατανιστή 19χρονη Βρετανίδα. Ο εν λόγω ο οποίος έχει Αγλλοκυπριακή καταγωγή, είναι 42 ετών και έχει καταδικαστεί από βρετανικό Δικαστήριο σε 9 χρόνια ποινή κάθειρξης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν βρετανικά μέσα, που επικαλούνται και μαρτυρίες της 19χρονης που πέρασε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του σατανιστή, το δράμα της, ξεκίνησε σε ένα κλάμπ του Βόρειου

Λονδίνου, όπου είχε γνωριστεί με τον 42χρονο. Μετά από ένα βράδυ κατανάλωσης ποτού και ναρκωτικών ουσιών την οδήγησε στο «κολαστήριό» του, όπου την βίασε εγκλωβίζοντάς την στο σπίτι του.

Η 19χρονη κοπέλα υπέφερε από τα βασανιστήριά του σατανιστή ο οποίος ενώπιον δικαστηρίου δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. Κατά την διάρκεια της απεχθούς περιπέτειας της στα χέρια του υπόπτου, είχε εγκλωβιστεί στο διαμέρισμά του, του οποίου τις εισόδους είχε φρακάρει με ξύλα προκειμένου να μην έχει έξοδο διαφυγής η νεαρή, που εν τέλει από ένα παράθυρο κάλεσε σε βοήθεια περαστικούς.

Ο Δικαστής αιτιολογώντας την απόφασή του, να επιβάλει τη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή, λόγω της ιδιαίτερης σκληρότητας του δράστη και των ψυχολογικών και σωματικών βασανιστηρίων στα οποία υπέβαλε το θύμα του, πριν εκείνο καταφέρει να ξεφύγει και να καταρρεύσει σε δρόμο κοντά στο σπίτι του.

Keywords
Τυχαία Θέματα