Κρίστιανσεν: "Μάθαμε από τα λάθη μας" (video)

«Μάθαμε από τα λάθη μας», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Τόμας Κρίστιανσεν για τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ήθελαν μόνο τους 3 βαθμούς και ότι μία ομάδα δεν μπορεί να έχει όλη τη χρονιά υψηλή απόδοση.

Οι δηλώσεις του Τόμας Κρίστιανσεν:

«Μετά από δύο χρόνια, αυτή είναι η πρώτη μου νίκη σε αυτό το στάδιο. Δεν ήταν μόνο για την ομάδα οι τρεις βαθμοί, ήταν σημαντικό και για την ιστορία και για τη θέση που βρισκόμαστε. Σήμερα μάθαμε από τα λάθη

μας, κρατούσαμε τη μπάλα περισσότερο. Ανταποκριθήκαμε σωστά και κάναμε καλή διαχείριση του αγώνα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας μέχρι τέλους. Το μόνο που ήθελα ήταν οι 3 βαθμοί, είναι δύσκολο να έχεις υψηλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτό που είπα είναι ότι βρισκόμαστε σε μία πολύ καλή θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τον ΑΠΟΕΛ. Δεν θέλω να μιλήσω ούτε για το πρωτάθλημα ούτε για κάποιο τίτλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα